Media & Entertainment

Pride Amsterdam: Maak kans op een onvergetelijk weekend met overnachting

pride-amsterdam-booking-winnen
Maak kans op een onvergetelijk Pride Amsterdam weekend (Foto: Booking.com)

Ter gelegenheid van Pride Amsterdam en de beroemde Canal
Parade introduceert Booking.com het Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend. Met als missie om het voor iedereen makkelijker te maken om de wereld te ervaren, ongeacht van wie ze houden of hoe ze zich identificeren, en als hoofdsponsor van Pride Amsterdam, biedt Booking.com één ​​gelukkig paar een onvergetelijke Canal Parade-ervaring tijdens het slotweekend van Pride Amsterdam van 4 tot 6 augustus. Dat wil je niet missen! 

Unieke overnachting in hartje Amsterdam

Heb je altijd al eens willen slapen op een unieke plek? Pak dan nu je kans! Deze exclusief te boeken unieke ervaring is inclusief een verblijf van twee nachten in het brugwachtershuisje van SWEETS hotel Amstelschutsluis’, midden op de Amstel en in het hart van de weekendvieringen. Ter ere van Pride Amsterdam wordt het brugwachtershuisje onder andere aangekleed met prachtige portretten van bekende LHBTI+ gezichten, gemaakt door LGBTQ+-fotograaf Cyriel Jacobs

Zijn jullie het gelukkige duo die deze unieke ervaring mag beleven? Dan worden jullie per boot met een privé kapitein naar een unieke suite op het water gebracht en verwelkomd door het Peruaans-Nederlandse drag-icoon en Booking.com Travel Proud-ambassadeur Envy Peru. Alsof het nog niet genoeg is, krijgen jullie ook een privé make-up tutorial, waarin tips en tricks worden gedeeld om de ultieme Pride Amsterdam-look te creëren.

booking-pride-amsterdam
Foto: Booking.com

Programma van Pride Amsterdam Weekend

Nadat jullie eruit zien om door een ringetje te halen en alle glitter en glamour is aangebracht, krijgen de winnaars een persoonlijke fotoshoot met Cyriel Jacobs, met de Amstel als achtergrond, om deze once-in-a-lifetime ervaring vast te leggen. Vervolgens worden jullie opgehaald door de privé kapitein die
jullie naar één van de allereerste Travel Proud-gecertificeerde accommodaties wereldwijd, Sofitel Legend The Grand Amsterdam, brengt.

Hier zullen jullie eerst genieten van een exclusieve expositie met iconische modeartikelen van een aantal beroemde Nederlandse dragqueens, om vervolgens te genieten van een culinaire ervaring in het bekende restaurant van het hotel Bridges. De tweede dag begint met ontbijt op bed met uitzicht op de grachten, om vervolgens naar het VIP-deck aan de overkant te gaan waar het gelukkige duo exclusief toegang toe heeft, de beste plek in Amsterdam om de kleurrijke Canal Parade in je op te nemen.

pride-amsterdam-brugwachtershuisje
Foto: Booking.com

Zo word jij een kanshebber

Het Pride Amsterdam Canal SWEET Weekend van twee nachten is exclusief beschikbaar voor één gelukkige paar boekers van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 6 augustus 2023 voor een totaalbedrag van slechts € 20,23, ter ere van de Canal Parade van dit jaar. Dat is natuurlijk helemaal niets als je bedenkt wat je ervoor krijgt.

De ervaring is exclusief te boeken op Booking.com op 31 juli 2023 om 10:00 uur Nederlandse tijd op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Zit je al te popelen? Ga dan voor meer informatie over het Booking.com Pride Amsterdam Canal ‘SWEET’ Weekend en om deze op 31 juli te boeken naar de speciale site van Booking.com 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

vip-deks-pride-amsterdam
Foto: Booking.com