primark-foundation-dupe-estee-louder-double-wear
Beauty

Primark verkoopt Estée Lauder Foundation alternatief voor een prikkie

Op de redactie van Womanly zijn we gek op dupes: producten die vergelijkbaar zijn met duurdere varianten. Waarom veel geld uitgeven als het ook voor minder kan. Deel jij hetzelfde gevoel? Dan kan je even flink losgaan met Zara parfums met dezelfde geur als bekende merken of de voordelige Hema lip oil die de allerbeste dupe is van Dior. Nu hebben we weer een topper voor jou ontdekt. Namelijk de Primark foundation die een dupe blijkt te zijn van de welbekende Estée Louder Double Wear.

Primark foundation dupe van Estée Louder

Voor een goede foundation moet je helaas flink wat duiten neerleggen. Dat is in ieder geval vaak onze ervaring. Toch laat Primark het tegenovergestelde zien met hun ‘My Perfect Colour’ foundation. De My perfect colour Double Coverage Matte Foundation zou net zo dekkend moeten zijn als de mega populaire Estée Louder Double Wear Foundation.

Waarschijnlijk is die van Estée geen onbekende als je een beetje thuis bent in de make-up wereld. Het verschil zit hem dus voornamelijk in de prijs. Zo je betaal je voor de Double Wear maar liefst 57 euro en voor de variant van de budgetwinkel net geen 6 euro. Dat scheelt nogal!

primark-My perfect colour Double Coverage Matte Foundation

Beautybloggers zijn al fan

Volgens veel verschillende beautybloggers lijkt de Primark foundation dus behoorlijk op de Double Wear. Dit komt omdat hij ook goed dekt en mooi blijft zitten. Heb je een droge huid? Dan is hij helemaal top voor jou. De Twitter berichten zijn van een paar jaar geleden, maar de discounter heeft deze foundation nog steeds in het assortiment.

Toch lezen we ook wel reacties dat je iets meer nodig hebt van de Primark foundation om het volledig dekkend te maken. Maar hey, voor dat geld kunnen we ook niets anders verwachten. Als je 9 flesjes van de Primark koopt, heb je nog niet eens de prijs betaalt van 1 flesje Estée. Je hoeft er dus een stuk minder zuinig mee toen. Snel naar de winkel rennen voordat hij na dit artikeltje uitverkocht is. Kijk dan meteen even Primark ook nog de laarzen verkoopt die identiek zijn aan een designer paar van 650 euro. 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!