Beauty

Deze Primark geur is hét alternatief voor Lancôme La vie est Belle

primark-geur-lancome-la-vie-est-belle-alternatief

Deze decembermaand is al duur genoeg. Nu ook nog eens de energieprijzen de pan uit rijzen is de kans groot dat een mega duur cadeau er dit jaar even niet inzit. Dat hoeft ook niet want iets duurs is niet perse veel beter. Zo hebben wij al eerder wat dupes voor jou ontdekt die net zo ruiken als de bekende merkgeuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Zara parfums of de Action geuren die bijna niet te onderscheiden zijn? Nu hebben wij weer een pareltje gevonden bij Primark die bijna niet te onderscheiden is van Lancôme La vie est Belle. 

Primark parfum dupe van La vie est Belle

Wij houden wel van dupes; producten die bijna hetzelfde zijn als een ander populair product. Het scheelt ons veel geld en is vaak amper van de duurdere variant te onderscheiden. Misschien moet je van de goedkopere iets meer spuitjes van opdoen, maar dat weegt zeker niet op tegen de prijs.

Ruik je de geur even niet meer? Gebruik dan onze 5 bijzondere tips om langer te genieten van je parfum.  Als je iets naar beneden scrollt kun je meteen ontdekken welke Primark bijna niet te onderscheiden is van Lancôme La vie est Belle. Voortaan ben jij niet meer de dupe van een leeggetrokken portemonnee

dupe-primark-lacome

Love Noir ruikt als Lancôme La Vie est Belle

Als we verschillende beauty bloggers mogen geloven is Love Noir van de Primark bijna niet te onderscheiden met Lancôme La Vie est Belle. De prijs is dan wel weer heel anders. Zo betaal je voor de Primark eau de toilette maar 4,50 euro voor zo’n 50 ml. Voor de Lancôme variant leg je voor dezelfde eenheid gemiddeld zo’n 80 euro neer. Deze is dan wel een eau de parfum in plaats van een eau de toilette, maar toch is het verschil mega.

Met de bekende bloemige en vrouwelijke geur die zowel geschikt is voor overdag als in de avond kan je er weer even tegenaan. Bij elk sprankeltje die je weer ruikt, word je dolgelukkig want van deze geur kan je simpelweg niet afblijven. Complimenten gegarandeerd. Wat zijn wij blij dat we hiervan een dupe hebben gevonden!

love-noir-primark-dupe-lacome

lancome-la-vie-est-belle
Lancôme La Vie Est Belle