Media & Entertainment

Prince Charming fans alert: dit is de nieuwe prins op het witte paard

Prince-charming-Diego-González-Clark

Het houdt niet op met de nieuwe programma’s van Videoland en daar worden wij heel blij van! Vorige week maakte we nog bekend dat Sylvia Geersen de Nieuwe Bachelorette zal worden. Zij is niet de enige die opzoek gaat naar de prins op het witte paard. Binnenkort kunnen we namelijk een nieuw seizoen van Prince Charming verwachten. Niemand minder dan de knappe Diego González-Clark zal veel mannenharten sneller doen gaan kloppen (en wellicht ook die van de vrouwen). 

Programma Prince Charming

In het spraakmakende programma gaan tien single mannen opzoek naar hun droomman. Eén man, in dit geval dé nieuwe Prince Charming Diego,  krijgt de keus uit verschillende mannen die speciaal voor hem zijn geselecteerd. Net als we van het liefdesprogramma The Bachelor gewend zijn, zullen we heel wat drama gaan zien. Dat wordt gegarandeerd smullen! Het kan maar zomaar zijn dat er tussen de tien knappe single mannen ook een paar romantische flirts ontstaan.

Dit konden we al meemaken in het eerdere seizoen. Inmiddels staat het derde seizoen alweer voor de deur en zijn we erg benieuwd of Diego zijn liefde gaat vinden op het eiland Kreta. De eerste Prins Charming Marvan Wijnans is nog altijd samen met zijn grote liefde Ferry die hij via het programma heeft ontmoet. Het tweede seizoen had wat minder succes met Chris Berendese die helaas nu single is.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

 

Droomprins Diego González-Clark

Deze prins op het witte paard heeft al heel wat titels op zijn naam staan. Zo was hij onder andere te zien in Disney’s Beauty and the Beast, Mama Mia! en Kinky Boots! Dat is ook niet zo gek, want hij studeerde Music Theatre in Londen. Momenteel speelt hij deze nieuwe Prince Charming bij Stage Entertainment in de musical Disney’s Alladin. Daarin ”shined” hij als Abdullah; de arrogante minnaar van prinses Jasmine. Hopelijk gaat het er bij Prince Charming gezelliger aan toe.

Nu zijn we heel benieuwd waarom deze 30-jarige knapperd mee wil doen aan het programma. “De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!”, zegt de vader van een zoontje in een aankondiging van het nieuwe, derde seizoen van het programma. Wij kunnen niet wachten op het nieuwe seizoen van Prince Charming op Videoland.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!