pumps-steve-madden-fred-van-leer
Style

Zelfde pumps als je beste vriend: Steve Madden x Fred van Leer

Waarom altijd in hokjes denken? Tegenwoordig kijken we er gelukkig niet meer gek van op als mannen niet meer aan het standaardbeeld voldoen. Sterker nog: rokken voor mannen zijn nu helemaal trendy in modeland. Hoe leuk is het als je samen met je beste vriend dezelfde pumps of laarzen kan dragen? Met deze To Bite For collectie van Steve Madden is dat helemaal mogelijk. De schoenenlijn die Fred van Leer in samenwerking met het merk ontwierp is om van te smullen. Kleurrijke parels waar je hartjes ogen van krijgt.

Steven Madden lanceert collectie met Fred van Leer

Deze uitgesproken en kleurrijke collectie van Steve Madden is er eentje om van te smullen. De campagne- en collectienaam is dan ook niet van niets: To Bite For.  Deze beauty’s van een schoenen lijken rechtstreeks uit een snoepjeswinkel te komen, waar je bijna je tanden in wilt zetten. Vanwaar deze geweldige samenwerking? Fred van Leer en, de altijd uitgesproken, Steve Madden delen een passie en mindset. Ze hebben namelijk een gedeelde fascinatie voor hoge hakken en nemen zeker geen blad voor de mond.

Fred: “Vroeger, toen ik nog jong was, had ik al een fascinatie voor hoge hakken en mijn stijlicoon Jessica Rabbit, Barbie en de toen zo populaire pin-up girls. Hoe hoger de hak, hoe mooier de benen en voeten uitkomen. Nu komt mijn droom uit met een eigen collectie pumps en laarzen in de meest heerlijke kleuren. Ik vind het super tof dat ik de collectie met Steve Madden samen mag maken. Het merk staat voor inclusiviteit en diversiteit en we gaan t/m maat 45. Dus vrienden en vriendinnen wie de hak past…trekke hem aan.”

steve-madden-fred-van-leer-pumps

De #TOBITEFTOR collectie

De schoenen zijn comfortabel en bedoeld voor iedereen die net zo verliefd zijn op deze hooggehakte beauty’s als Fred. De collectie bestaat uit kleurrijke Daisies in (lak) leer, met variaties van studs en slangenleer, overknees laarzen en prachtige zomer sandalen, de Ravaged. Deze zal later in het seizoen verkrijgbaar zijn. Heb je nu nog even de tijd om zachte, verzorgde voeten te creëren.

Alle schoenen van de Steve Madden collectie, in samenwerking met Fred van Leer, zijn verkrijgbaar in de maten 36 t/m 45 met een verkoopprijs van 109,99 euro tot 159.99 euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!