Media & Entertainment

Real Housewives of Amsterdam gaat verder zonder deze luxe poes

real housewives amsterdam sheila 1

Stiekem waren we een beetje verdrietig toen de laatste aflevering van  Real Housewives of Amsterdam op ons beeldscherm verscheen. Waar moeten we nu onze wekelijkse drama en sensatie vandaan halen? Nu hebben we natuurlijk wel Married at First Sight, maar die serie verloopt over het algemeen toch wat rustiger. Wij hopen natuurlijk van harte op een tweede seizoen. Hoewel dit nog niet officieel is bevestigd, is er geen twijfel mogelijk dat we één housewife niet meer terug zien in het volgende seizoen.

Geruchten om afscheid te nemen van één Real Housewife

In The Real Housewives of Amsterdam zagen we hoe de ´luxe poezen´ Maria Tailor, Hella Huizinga, Cherry-Ann Person, Kimmylien Nguyen, Sheila Bergeik, Susanna Klibansky en Djamila Celina genoten van hun leven zonder zorgen. Of naja qua geld dan. Het eerste seizoen zat namelijk vol ruzie en drama. Deze is inmiddels afgelopen en er wordt alweer gesproken over een tweede seizoen.

De roddels gingen al een tijdjes dat er één dame niet meer zou terugkomen als er een nieuw seizoen zal starten. Verschillende juicekanalen brachten ons het nieuws dat Sheila volgens seizoen niet meer zal terugkeren in The Real Housewives of Amsterdam. Tijdens de reünie werd natuurlijk al duidelijk dat ze niet zo heel lekker meer in de groep lag.

Sheila niet meer in Real Housewives of Amsterdam

Op verschillende juicekanalen was de afgelopen dagen te lezen dat Sheila niet meer bij The Real Housewives of Amsterdam hoort. Het schijnt zelfs zo te zijn dat alle dames hebben aangegeven dat ze niet meer verder verder willen als Sheila onderdeel blijft van de serie. Ook wil de productie eigenlijk niet meer verder met haar. Sheila hield zich opvallend stil rondom dit gerucht, maar liet deze week toch wat van haar horen.’Ik ben zo netjes geweest te wachten met een statement naar buiten te komen omdat Videoland daar groen licht voor moest geven”.

Ze voegt daaraan toe: ”Hierin zou ik mededelen dat ik: A. NIET meer zal deelnemen uit EIGEN keuze”, begint de realityster. “B. De productie de keuze om deel te nemen aan MIJ heeft overgelaten” en “C. Het is zeer zeker niet aan de cast hierin een keuze voor mij te bepalen”. In haar stories op Instagram zegt Sheila dat haar statement al een tijdje klaarlag, maar dat ze het niet naar buiten mocht brengen. Deze week zal ze ons alsnog de werkelijkheid vertellen, laat ze weten. Wij zijn benieuwd!

real-housewives-amsterdam-sheila
Foto: @sheila___officially