real-housewives-of-Amsterdam-Videoland
Foto: Videoland
Media & Entertainment

Dit zijn de sensationele Real Housewives of Amsterdam van Videoland

  • Kim
  • β€’

Ben jij groot fan van ‘The Real Housewives of New York City’? Of misschien wel Miami, Dallas of Atlanta? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Vanaf morgen kun je kijken naar onze eigen hardwerkende huisvrouwen van Nederland en dus gewoon zonder ondertiteling. Videoland komt namelijk met ‘The Real Housewives of Amsterdam’.

Real Housewives of Amsterdam

Zeven Amsterdamse knappe onderneemster zijn een tijdje gevolgd door cameraploegen zodat wij alles kunnen ontdekken over hun drukke leven vol met rijkdom en luxe. Schaam je vooral niet als onderstaande namen vraagtekens bij je opbrengen. Niet alle Real Housewives of Amsterdam zijn namelijk even bekend maar daar zal ongetwijfeld na morgen verandering inkomen. Een ding kunnen we alvast verklappen: drama is comming. In onderstaande video kun je namelijk zien dat niet alle dames zo op elkaar gesteld zijn.

Bij ons ging vooral een lichtje branden bij de naam Maria Tailor. Dit modemeisje brak al enkele jaren geleden door met het tv programma Modemeisjes met een Missie. Met haar prachtige outfits ziet er zelf ook altijd uit om door een ringetje te halen. Benieuwd naar de andere dames? Wij stellen ze aan je voor! Na Married at First Sight en B&B Vol Liefde zijn we wel weer toe aan een heerlijk nieuw ”wegkijk programma”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rhoams (@realhousewivesofamsterdam)

Hella Huizinga

Zonder twijfel is Hella de bekendste event planner van Nederland. Al 4 jaar organiseert deze blondine onder andere de meest spraakmakende babyshower, bruiloften en kinderfeestje. Met klanten zoals Negin Mirsalehi en Kim Feenstra doet ze het mega goed.

Grappig weetje: zelf is ze al dertien jaar samen met haar partner, maar ondanks al die prachtige huwelijken die ze organiseert is ze zelf nog niet in het huwelijksbootje gestapt. Wie weet wat daar nog van gaat komen. Real Housewife Maria zullen we waarschijnlijk vaak in de buurt spotten van Hella want deze twee zijn al een tijdje best friends.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELLA HUIZINGA EVENTS (@hellahuizinga)

Djamila Celina

Deze onderneemster kan je niet missen in The Real Housewives of Amsterdam met haar opvallende roze lokken. Daarnaast is ze ook zeker niet op haar mondje gevallen met haar gevatte uitspraken. Djamila en haar partner Johannes leven het jetsetleven wat voor velen een droom zal zijn. Naast hun appartement op de Dam zijn ze ook regelmatig te vinden in hun villa op het warme Mallorca.

Hoe Djamila aan al die centjes komt? Maar liefst drie keer op een rij is ze verkozen tot World’s Sexiest Female DJ. Daarnaast stond ze ook op de cover van de Spaanse Playboy en helpt ze haar man een handje mee die werkt als creatief directeur bij een stoffenbedrijf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Djamila Celina (@djamilacelina)

Kimmylien Nguyen

Ben jij regelmatig te vinden in de nagelstudio? Dan zou de naam Universal Nails je vast niet onbekend voorkomen. Dit bedrijf is al twintig jaar een begrip en opgericht door de 43-jarige Real Housewife of Amsterdam Kimmylien. Inmiddels heeft ze wel zeven vestigingen in en rondom Amsterdam.

Daarnaast zijn er ook restaurant en food concept stores bij gekomen. Zo heeft ze bijvoorbeeld het bedrijf Miss Hot Pot op haar naam waar je thuis een authentieke Hot Pot ervaring kan beleven. Wat een top idee! Wellicht zien we dit ook nog wel voorbij komen bij the Real Housewives of Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kimmylien Nguyen (@kimmylien)

Sheila Bergeik

Wie een beetje de beautytrends volgt weet dat cupping tegenwoordig hot en happenning is. Sheila is de eigenaresse van Cupping Aesthetics. Mega bekend in de cuppingwereld in Nederland en loopt als een tierelier.

Ze is al 18 jaar gelukkig met plastisch chirurgisch ondernemer Erwin Kettman. Deze wonderman heeft al veel kalende BN-ers geholpen aan een volle haardos. Samen heeft dit stel drie kids.

Susanna Klibansky

Bij de naam Klibansky kan het best zijn dat er een belletje bij je gaat rinkelen. Deze powervrouw is het schoonzusje van kunstenaar Joseph Klibansky. Zelf is ze ook een bekende kunstenaar en tevens zakenpartner van haar schoonbroer.

Naast haar passie voor kunst is ze gek op fashion en make-up. Susanne en haar partner zijn al 21 jaar samen. Met elkaar hebben ze het doel om Joseph Klibansky nog groter te maken dan hij al is. Met twee dochters zijn ze een prachtig gezin.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SUSANNA KLIBANSKY (@susannaklibansky)

Cherry-Ann Person

Deze kersverse mommy is een succesvolle vastgoedmagnaat. De toen nogΒ  hoogzwangere Cherry-Ann in de serie is afgestudeerd als juriste en zit samen met haar broer in de vastgoed. Ze was er al vroeg bij want op haar 23ste begon de brunnete al aan haar eerste investering.

Op haar Instagram account kunnen we vooral ontdekken dat ze veel van reizen houdt. Daarnaast omschrijft ze haarzelf als een heuse ‘dogmom’ en heeft haar viervoeter zelfs een eigen Insta account op zijn naam staan. Wij hopen dat we dit schattige hondje ook vaak te spotten in The Real Housewives of Amsterdam.

Maria Tailor

We hebben het net als eventjes over deze onderneemster gehad. Waarschijnlijk kun je haar dus kennen van het tv programma Modemeisjes met een Missie. Maria heeft haar eigen goedlopende modemerk waar ze regelmatig voor afreist naar Portugal waar de kleding wordt gemaakt.

Als hardwerkende alleenstaande moeder doet ze haar best om alle ballen hoog te houden. En dat gaat haar best goed af! Maria ziet er altijd op en top gestyled uit. We zullen dan ook ongetwijfeld prachtige outfits in de serie voorbij zien komen in Real Housewives of Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Tailor (@mariatailor)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram πŸ’–

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!