rico-verhoeven-auto-kerstcadeau-vriendin
Media & Entertainment

Rico Verhoeven geeft peperdure auto als kerstcadeau aan vriendin

De kerstman kwam dit jaar vroeg op bezoek bij de vriendin van Rico Verhoeven. Er werd flink uitgepakt bij de familie want de kickbokser gaf zijn lover Naomy een peperdure nieuwe auto cadeau. Dat is nog eens wat anders dan een goed boek of een lekker geurtje. 

Nieuwe auto cadeau voor vriendin Rico Verhoeven

Zoals je waarschijnlijk wel kan raden gaat het niet om een goedkope mini Audi speelgoedauto van de Action. Nee, dit is het serieuzere werk. Op de Instagram van Rico Verhoeven kunnen we meesmullen met de spectaculaire verrassing voor zijn vriendin. ”Christmas came early this year.
When daddy is fully “URBAN” we had to hook up mommy as wel”. Schrijft Rico Verhoeven bij de post.

Verschillende BN-ers reageren erop. Zo zien we bijvoorbeeld dat Jandino heeft heeft gereageerd met: ‘Ben zooooo benieuwd wat jij mij gaat geven dit jaar..🥳❤️😂 Als het geen vier wielen heeft kan je de pleuris krijgen en kom niet met een: ROLLATOR..!!!” . De verwachtingen zijn dus flink hoog bij Rico. Wij zijn benieuwd hoe hij dit ook ooit nog kan overtreffen.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico en vriendin Naomy

Bij de grote onthulling vliegt vriendin Naomy haar boksertje in de armen als ze beseft dat de auto voor haar is. En dat kunnen we ons maar al te goed voorstellen. Wij zouden denk ik alles bij elkaar schreeuwen van geluk als dit ons kerstcadeau zou zijn. Rico Verhoeven en zijn vriendin zijn sinds vorig jaar zomer bij elkaar. Hiervoor had hij meer dan 13 jaar een relatie met de moeder van zijn drie kinderen. In het jaar 2020 gingen de twee jeugdliefdes uit elkaar.

Ook zijn ex-vriendin Jacky Duchenne heeft een vroeg kerstcadeau gekregen. Zij is namelijk net bevallen van haar zoontje Zayn. Dat is haar eerste kindje met haar nieuwe geliefde. Op Instagram deelt Jacky het mooie baby nieuws met haar volgers. ,,Alles wat ik nodig heb!”, schrijft ze bij het kiekje waar haar pasgeboren baby op staat.vriendin-rico-verhoeven

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!