rihanna-na-zwangerschap
Media & Entertainment

Rihanna is prachtig met extra kilo’s na haar zwangerschap

Zangeres Rihanna is in mei bevallen van haar eerste kindje. Samen met rapper A$ap Rocky zijn ze ouders geworden van een lieve kleine zoon waarvan de naam nog niet naar buiten is getreden. Riri is al een paar keer gespot na haar bevalling en ziet er geweldig uit. Ze omarmt haar postpartum lichaam en wij geven haar groot gelijk! 

Lijf na zwangerschap

Je kan je voorstellen dat de veranderingen die in je lijf plaatsvinden na een zwangerschap gigantisch zijn. Zowel van binnen als van buiten vindt er een complete metamorfose plaats. Je lichaam heeft een topprestatie geleverd, wat je kan vergelijken met een marathon. Het is dan ook zeker niet vanzelfsprekend dat je lijf kort na de bevalling weer de oude is.

Na je bevalling verlies je direct het gewicht van de baby, het vruchtwater, de placenta en wat bloed. Bij elkaar raak je ongeveer 5 kilo direct na je bevalling kwijt volgens 24baby.nl. Er blijven dan nog flink wat kilo’s over. Bijvoorbeeld de vetreserves die je tijdens je zwangerschap opbouwt en het vocht dat je vasthoudt. Die kilo’s kwijtraken kan wel weken tot maanden duren.

Hoe ziet Rihanna eruit na haar bevalling?

Rihanna kan je zonder twijfel wel de ‘queen van de zwangerschapslooks’ noemen. Ze rockte haar outfits helemaal. Zo was ze te zien in gedurfde strakke leggings en topjes waarmee haar mooie ‘pregnancy belly’ open en bloot te zien was.

Zo’n 4 jaar geleden voor haar zwangerschap, was het figuur van Rihanna al trending topic. Ze was toen gestopt met haar dieet en trots op haar ‘vollere lichaam’. Wat anderen zeggen, lijkt de zangeres niets van aan te trekken. ‘You go girl’. Zo was ze de afgelopen weken ook te zien na haar bevalling met een kort jurkje waar haar ”legs to impress” zijn.

Rihanna en A$ap Rocky over het ouderschap

Een bron dat dichtbij het stel staat vertelde onlangs aan het magazine People dat het goed gaat met Rihanna en ze geniet van het moederschap. Rihanna vertelde ooit aan de Amerikaanse Elle: ‘Ik heb het gevoel dat dit het type moeder is dat ik ga zijn, psycho over alles.’

Het liefdeskoppel bevestigde vorig jaar dat ze een relatie met elkaar hebben. De rapper, die eigenlijk Rakim Mayers heet, gaf eerder al aan dat het vaderschap hem geweldig lijkt. Hij denkt een hele goede, aanwezige en leuke vader te worden. Nu hun zoontje inmiddels zo’n 3 maanden oud is, kunnen wij niet wachten op een familiekiekje van het kersverse gezin.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!