Media & Entertainment

Deze 18+ rode ride variant maakt jouw feestje echt hilarisch

rodeo-ride-18-plus-feestje

Oké we moeten eerlijk toegeven dat tuinfeestjes nog niet echt van toepassing zijn met dit koude weer. Maar een voorbereid mens telt voor twee, nietwaar?. Hoe leuk is het om nu alvast na te denken over jouw dikke vette party die in de zomer plaats zou vinden? Door de corona hebben we even wat minder feestjes gehad dan normaal. Daarom is het nu tijd om flink uit te pakken. Wat dacht je van deze hilarische ride op een geslachtsdeel?

18+ rodeo ride feestje

Wil jij weleens wat anders op je verjaardag dan bitterballen, statafels en wat ballonnen hier en daar? Denk dan eens out of the box. Je kunt jouw party helemaal te gek maken door een tripje te plannen naar het Verenigd Konikrijk. Daar hebben ze namelijk een indoor speeltuin voor volwassenen met drank en happy hour. Wil je het liever gezellig in je tuin laten plaatsvinden? Doe dan eens inspiratie op met dit opblaasbare geslachtsdeel. Lachen, gieren en brullen gegarandeerd.

Dit speeltje is niet voor elk feestje geschikt. Nodig dus niet alle kinderen van je vrienden uit, want met deze 18+ ride zit je niet op een rodeo stier maar op een geslachtsdeel. Enadio Rentals komt met een 18+ ride die je nu kunt huren voor feestjes. Hoe geniaal is dat? De meeste mensen vliegen er na een paar seconden al af, maar misschien lukt het jou wel om erop te blijven zitten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enadio Rentals (@enadio_rentals)

Reisje naar Californië

Helaas moet je wel helemaal naar Californië afreizen voor deze geweldige ride. Achja, als je het toch groots wilt aanpakken, waarom ook niet? Nodig je gewoon al je vrienden daar uit. Ook trouwens een mega tof idee voor een vrijgezellenparty.

Ga je toch voor een normale rodeo bull ride? Dan kan AliExpress je nog weleens uit de brand helpen. Goedkoop zijn ze niet, want we zien daar exemplaren van zo’n 4.000 euro tussen zitten. Ben je toch wat goedkoper uit als je dat vliegtuig naar Californië pakt!

rodeo-ride-18-plus-feestje

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!