Media & Entertainment

Hoogzwangere topmodel Romee Strijd showt prachtige droomvilla

topmodel-romee-strijd-villa

De prachtige Romee Strijd en haar verloofde Laurens geven eindelijk een hometour in hun nieuwe droomvilla in Pijnacker. Na heel wat klussen en verbouwen is het eindelijk klaar. De nieuwe woning heeft flink wat centjes gekost, en dat zie je er ook zeker vanaf. Met z’n tweetjes, dochter Mint en een kleintje die nog onderweg is, zijn ze er klaar om erin te wonen. Het stel toont met volle trots hun nieuwe stulpje en dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen.

Romee strijd geeft hometour in gigantische villa

Aan het begin van de hometour zien we al een prachtig zwembad in beeld waar we stiekem wel een beetje jaloers op worden. Door de palmbomen en de hele uitstraling kunnen we bijna niet geloven dat dit landhuis is Nederland staat. Maar niets is minder waar, want deze villa bevindt zich toch echt in het Zuiden van ons land. De inrichting van de woning kunnen we omschrijven als zeer minimalistisch. Wit en beige zijn namelijk dé neutrale hoofdkleuren die telkens terugkomen.

Het stel geeft zelf aan dat ze van organische vormen houden en dat is goed tot zijn recht gekomen. Het geeft een rustig gevoel als het hele huis dezelfde uitstraling heeft. Zelfs het speelhoekje is dezelfde stijl als het gehele woonhuis. Als we stiekem op een onverwachts moment zouden binnenlopen, kan het best zijn dat we de villa wat chaotischer aantreffen. Normaal ligt er namelijk wel kleurrijk speelgoed geeft Romee toe. “Maar dat hebben we nu even opgeborgen zodat het er wat beter uitziet op camera”.

romee-strijd-villa-hometour

Schoenen geven het huis kleur

Wanneer we de inloopkast betreden, schrikken we ons bijna een hoedje. In de kast is namelijk wat kleur te bekennen en dat valt meteen op tussen al het wit en beige. Romee’s heeft namelijk niet alleen tassen en schoenen in neutrale kleuren, maar heeft er ook wat kleurrijke exemplaren tussen zitten.

De achtertuin is een pareltje die we zeker niet onbesproken kunnen laten. Deze is zo mega groot dat er een jacuzzi, zwembad en zelfs een overdekte gym in past. Het stel wil de tuin in de toekomst wat groener maken, maar dat komt met de tijd. Ze hoeven zich komende winter in ieder geval niet te vervelen met alle luxe. Je bent nu natuurlijk razend benieuwd in wat voor prachtig huis het topmodel Romee Strijd woont? Kijk snel de video hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!