Living

Dit is de geweldige woonboerderij van Romy Boomsma

Romy Boomsma woonboerderij
Foto: Instagram Romy Boomsma

De nieuwe look van Arie Boomsma viel niet bij al zijn fans in de smaak. De Nederlandse presentator, sportschooleigenaar en fotomodel verruilde onlangs zijn baard in voor gladde wangen en een snor. Wat je ook vindt van Arie Boomsma en zijn looks, zijn vriendin is een onbetwiste beauty met een goed gevoel voor stijl. Regelmatig plaatst ze op Instagram prachtige plaatjes van het gezin in hun mooie woonboerderij in Abcoude.

Creatief interieur door Romy Boomsma

Romy leerde Arie Boomsma in 2014 kennen. Het stel stapte na een jaar daten in het huwelijksbootje. Op haar 24e werd Romy voor de eerste keer moeder. Inmiddels heeft het stel drie kinderen: dochter Bobby, zoon Mozes en dochter Juniper. Het gelukkige stel woont nu samen in een kleurige woonboerderij op het platteland.

Net als haar man is Romy een creatieve alleskunner. De prachtige woonboerderij van het gezin staat vol met de mooiste (zelfgemaakte) creaties. Gelukkig voor ons plaatst ze regelmatig mooie kiekjes van haar interieur. Zoals onderstaand kleurrijk vaasje, dat door Romy zelf gemaakt is. Daarnaast werkt ze als influencer, waaruit onder andere een samenwerking met het interieurmerk Palais ontstond.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Boomsma (@romyboomsma)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Boomsma (@romyboomsma)

Selfie tussen de dieren

Romy werd geboren in Amsterdam-Zuid, maar verhuisde samen met Arie en de kinderen naar een prachtige woonboerderij in Abcoude. Hier wonen ze tussen de dieren (onder andere paarden, kippen en varkens) en verbouwen hun eigen groentes in de moestuin. Naar eigen zeggen lopen er op de boerderij nu 31 dieren rond.

Regelmatig plaatst Romy dan ook selfies en filmpjes van haar kinderen tussen de dieren. Ze spelen vrolijk met de kippen, voeren het het über schattige varkentje en knuffelen met de paarden. Daarna zitten ze heerlijk samen voor de authentieke houthaard. Zucht…iemand toevallig nog een boerderij in Abcoude te koop?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Boomsma (@romyboomsma)


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Boomsma (@romyboomsma)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!