Media & Entertainment

Not from plastic but really fantastic: Ryan Gosling speelt Ken in nieuwe Barbie film

ryan-gosling-ken-barbie-film

We moesten er eventjes op wachten, maar de trailer van de langverwachte Barbie film kunnen we nu eindelijk bekijken. Nog niet gezien? Wij kunnen alvast één ding verklappen: hij is plastic fantastic. Met Margot Robbie als Barbie en Ryan Gosling als Ken konden ze wat ons betreft geen betere hoofdpersonages bedenken. Come on Barbie, let’s go party (ah ah ah yeah).

Trailer Warner Bros Barbie film

Op dit moment wordt de teaser alleen nog maar in de bioscopen in de Verenigde Staten gespeeld voordat de film Avatar The Way of Water wordt gedraaid. Al heel wat bezoekers hadden stiekem de trailer gefilmd en op Twitter gezet. Gelukkig besloot Warner Bros twee dagen geleden dan toch echt om hem publiekelijk te maken. Nu kunnen wij er dus ook van genieten met goed beeld en geluid.

De trailer van de Greta Gerwig film is een ode aan de ‘dawn of man- scene uit de film: A Space Odyssey uit 2001. In de teaser staart een jong meisje in een woestijnachtige scène naar de benen van een mega Barbie. Van plastic is deze dull zeker niet, want de spelers zijn meer dan echt. De film is gebaseerd op de Barbie-modepoppen van Mattel en is de eerste live-action Barbie-film na verschillende computer geanimeerde films en video’s.

barbie-film

Barbie aankomende zomer in de bioscoop

De pakjes die Barbie en Ken aan hebben zijn ‘stunning’. Zo zien we Margot Robbie bijvoorbeeld in een roze geruite zwaaien in een roze droomwereld. Denk je ineens waar heb ik dit eerder gezien? Zou best kunnen, want jouw jeugdige Barbiehuis van de Intertoys komt in deze film ineens tot leven.

We moeten eerst nog even de winter overleven voordat we kunnen genieten van deze film, maar voordat je het weet zit jij op die rode bioscoopstoel. Hij is in Nederland vanaf 21 juli 2023 te zien. Zin om al helemaal in de sfeer te komen? Je hebt nog ruim een halfjaar de tijd om jouw eigen Barbie World thuis te creëren met de roze retro magnetron van Lidl en de roze Airfryer van Amazon.

barbie-film-warner-bros