wijn-drinken-kat
Foto: Petwineshop.com
Food & Drinks

Je kunt nu gezellig samen wijn drinken met jouw kat!

Is jouw kat ook je beste vriend? Dan wil je natuurlijk alles met hem delen. Sommige dingen kunnen simpelweg niet zoals winkelen of samen wijn drinken. Toch is dit laatste nu mogelijk. Hoe leuk is het om samen met je viervoeter te wijnen! Nu bestaat er natuurlijk geen echte wijn met alcohol voor je kat, maar een variant die verantwoord is voor jouw huisdier en hij tot aan de laatste druppel mag leegdrinken. 

Wijn drinken met je kat

Klinkt misschien logisch, maar toch zeggen wij het nog even voor een tweede keer: in de wijn zit natuurlijk geen alcohol. Wat er dan wel inzit? Bietensap en organic kattenkruid. Mega gezond dus! De kattenkruid werkt ook nog eens licht kalmerend op katten en is niet verslavend.

Heb je even besloten om na deze zomer een maand geen alcohol te drinken? Dan kun je helemaal gezellig met je kat meedoen en voor een alcoholvrije variant kiezen. Toch graag wijn drinken, maar wil je wel gezond doen na al die BBQ festijnen? Dan hebben wij ook de oplossing voor jou: er bestaat namelijk wijn zonder suiker en minder calorieën. Kun je samen met je kat gezond gaan wijnen.

wijn-drinken-kat
Foto: Petwineshop.com

wijn-drinken-kat-pinot-meow

Foto: Petwineshop.com

Apollo Peak heeft dé wijn voor je kat

Het Amerikaanse bedrijf zit achter deze geniale uitvinding. De kattenwijn is  verkrijgbaar in de varianten Pinot Meow, MosCATo en Purrrsecco. Alleen al de namen zijn fantastisch. Helaas moeten we wel even een tripje naar Amerika maken om de flesjes voor je viervoeter in de winkel te kopen. Gelukkig hebben we altijd nog het internet waarop je alles kan bestellen. Appolopeak heeft namelijk een eigen online webshop.

Toen we even een kijkje op de site namen, viel ons meteen de clip van IAmMoshow-Cat Wine op. Hoe tof dat ze een eigen videoclip hebben met (je raadt het al) wijn en katten in de hoofdrol. Deze rapper brengt het schattigheids-gehalte flink omhoog hoe hij de katten als zijn grote trots vasthoudt. Zie hieronder het YouTube filmpje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Apollo Peak Pet Wine (@apollopeak)

Hondenwijn bestaat ook

Ben je toch meer een hondenmens? Dan hebben wij ook goed nieuws voor je. Ook met jouw hond kun je wijn drinken . Deze honden variant heeft CharDognay. Wat een geniale naam! Van sommige dingen vind je het bijna jammer dat je er niet zelf op bent gekomen. Net als bij de kattenwijn zit er uiteraard geen alcohol in. Cheers alvast!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mariah Montoya (@aiamontoya)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!