Life & Health

Waarom de Satisfyer zo populair is (en jij hem ook wilt proberen)

satisfyer-kruidvat-collectie

Geef maar toe: elke keer als je een reclame voor de Satisfyer Pro ziet, ben je stiekem toch best nieuwsgierig naar het seksspeeltje. En dat is niet zomaar, want het innovatieve apparaatje weet vrijwel elke vrouw naar een ongekend hoogtepunt te brengen. Wat is er nou zo bijzonder aan dit speeltje en hoe werkt het? Wij zochten het voor je uit.

Genots explosie door luchtdruk

Voor de komst van de Satisfyer collectie hadden wij vrouwen toegang tot een grote variëteit aan seksspeeltjes: van eitjes en konijnen tot kopieën van het mannelijk lid in alle soorten, kleuren en maten. Hoewel deze speeltjes ons prima bijstonden op onze weg naar het hoogtepuntis de Satisfyer een apparaatje van een heel ander kaliber.

De Satisfyer gooit het het brengen van genot op een andere boeg: niet door te trillen, maar door middel van luchtdruk. Het innovatieve ontwerp pulseert via een siliconen kapje luchtdruk golven direct op je meest gevoelige plek. Door de pulserende beweging en zuigende werking beleeft de gebruikster een explosie van genot. Waar een normale vibrator je naar een hoogtepunt brengt, breng je door de Satisfyer een bezoek aan een heel nieuw universum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Satisfyer (@satisfyercom)

Een Satisfyer voor elke behoefte

De meeste vrouwen zijn bekend met de Satisfyer Pro. Maar wist je dat de Kruidvat een uitgebreid assortiment aan Satisfyer speeltjes heeft? Welke het beste bij je past, hangt af van je wensen. Hou je bijvoorbeeld erg van een trillende sensatie, dan kun je kiezen voor de Satisfyer Love Triangle, een slim apparaatje dat stimuleert met zowel luchtdruk als trillingen. Het speeltje is met een app te bedienen, waardoor je zelf een eindeloze variatie aan programma’s kan instellen.

Ben je op zoek naar nog meer stimulatie? Dan is de Satisfyer met een G-spot simulator een goede optie. Dit speeltje combineert de voordelen van de luchtdruk Satisfyer met een trillende vibrator die je G- spot raakt. Voor dubbele simulatie en dubbel zoveel genot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Satisfyer (@satisfyercom)

Ervaringen met de Satisfyer speeltjes

Dat de luchtdruk-methode zorgt voor een bijzondere beleving, lees je terug in de reviews van het seksspeeltje. Vrouwen die de speeltjes hebben gebruikt geven aan dat ze een geheel nieuwe ervaring van seks en klaarkomen ervaren. Ook beschrijven ze de toestellen als ‘Hemels’ en een ‘echte orgasme krachtpatser’. De luchtdruk is bij te stellen in verschillende standen, van licht tot erg krachtig. Zo kun je de intensiteit langzaam opbouwen naar je eigen behoefte.

In het begin kan het even wennen zijn, zeker als je de trilling van je andere seksspeeltjes gewend bent. Maar de populariteit van de Satisfyer geeft wel aan dat deze nieuwe technologie bij de meeste vrouwen erg goed in de smaak valt. Bovendien ziet de apparaatjes er ook nog eens mooi ontworpen uit. Tijd om je Tarzan uit zijn rol te ontslaan en de Satisfyer op je nachtkastje te zetten. Wedden dat je geen spijt zult krijgen?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!