satisfyer-kerstbal-sattie
Shopping

Deze Satisfyer kerstbal brengt jouw Kerst tot een hoogtepunt

Ja, je leest het goed. Één van Nederland’s favoriete seksspeeltjes is nu verkrijgbaar als ornament voor in de kerstboom. Wie wilt er nou niet een ode aan onze trillende vriendin in de boom? De webshop Sattie in de Boom begrijpt maar al te goed hoe ze onze kerst tot een extra hoogtepunt kunnen brengen. Zij brachten de ‘Sattie’ uit, een vrolijk roze of goud gekleurde Satisfyer van glas.

Succes voor ‘Sattie in je boom’

Soms komen er business ideeën voorbij waarvan je baalt dat je het niet zelf bedacht hebt: ‘Sattie in de Boom’ is daar een goed voorbeeld van. Het ‘Sattie’ ornament kwam in september online en werd meteen een groot succes. Onder andere de LINDA, Flair en het AD schreven over de ‘spannende kerstbal’. Niet zo gek dus, dat de eerste lading ornamenten al meteen na de launch in september was uitverkocht.

Een satisfyer christmas miracle dus. De succesvolle ‘Sattie’ was een initiatief van Doortje Kruisheer (27). Niet zijzelf, maar haar vriend was degene die met het idee kwam, zo vertelt ze aan de LINDA: ‘Mijn vriend zei vorig jaar vlak voor kerst waarom er nog geen kerstversiering was van de satisfyer, omdat het zo populair is. Het was een grapje, maar werd een leuk idee.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sattie in de boom (@sattieindeboom)

Hoogtepunt van je Kerst

Ben jij ook zo’n fan van je Satisfyer en wil je deze graag tijdens de kerst een mooi plekje geven? De ‘Sattie’ is nog te koop. Bestel je hem vandaag vóór 15.00, dan is hij morgen in huis. Op dit moment is de Sattie in de kleuren roze en goud verkrijgbaar, dus je kunt hem ook nog leuk afwisselen ook.

Aan de reviews te zien zijn de kopers dolenthousiast over het spicy ornament. Zo schrijft een klant: ‘Jaaaaa ze is zooo schattig!! Heel blij mee!!!!!’ en een ander: ‘Lijkt precies op de echte satisfyer! Goed formaat, niet te groot en mooi gemaakt.’ Nu maar hopen dat oma niet vraagt wat die gek gevormde kerstbal is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sattie in de boom (@sattieindeboom)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!