satisfyer-pro-2-korting-seksspeeltje
Shopping

Populaire Satisfyer Pro 2 scoor je nu voor 50% minder geld

Je moet wel onder een hele grote steen hebben geleefd als je nog nooit van dit geweldige seksspeeltje hebt gehoord. Toen een aantal hilarische en enthousiaste reviews over deze topper helemaal viral ging, werd de Satisfyer mega populair. Sinds kort is hij zelfs verkrijgbaar in meerdere kleuren. En het mooie eraan: je koopt er twee voor de prijs van één. Kan je andere als verjaardagscadeau aan je beste vriendin geven. Zij ook weer blij!

Hoogtepunt bereiken met de Satisfyer Pro 2

Is dit stiekem het beste bericht dat je vandaag voorbij hebt zien komen? Dat snappen wij maar al te goed! Die populariteit is natuurlijk niet voor niets. Deze gadget laat je een ongekend hoogtepunt bereiken. Waarom hij ander is dan andere speeltjes? De Satisfyer is niet zomaar een standaard vibrator, maar voegt een extra dimensie toe aan je solo sessies. Het high-tech seks speeltje combineert drukgolven met pulsaties. Deze combinatie zorgt voor een zuigende sensatie die de orale kunsten van je ex tot een vage herinnering maakt.

Het resultaat: snellere orgasmes, die een stuk intenser zijn dan je gewend bent. Het speeltje heeft maar liefst 11 standen waardoor je goed kan uittesten wat je fijn vindt. Flink genoten? Je kan hem gewoon weer opladen zodat je daarna direct weer aan de slag kan. Fijne bijkomstigheid: het speeltje verraad niet meteen wat jij aan het doen bent doordat het fluisterstil is. Gezellig weekendje weg met de schoonfamilie en slapen die in een kamer tegenover? Neem hem gezellig mee om even van alle hectiek te ontspannen.

satisfyer-pro-2-seksspeeltje SHOP NU VOOR 26,49

Flinke sale op de Satisfyer bij Bol.com

Wist je trouwens dat uit een recent onderzoek van Klarna blijkt dat de ene provincie in Nederland en stuk meer van seksspeeltjes houdt dan de ander? Nederland blijkt sowieso niet preuts te zijn als het aankomt op het aanschaffen van spannende speeltjes: van de 9 deelnemende landen eindigden we op de derde plaats.

De allergrootste liefhebber van seksspeeltjes in ons land is Zeeland, waar maar liefst 290% meer erotische items werd aangeschaft dan gemiddeld in Nederland. Oef! De seksdrive in de Zoutelande blijkt dus enorm hoog te zijn. Ligt die Satisfyer kerstbal flink te ‘verstoffen’ op de zolder en ben je klaar voor het echte werk? Voor maar 26.49 euro via Bol.com beleef jij een fijne Pasen. Want hij is namelijk uiterlijk 5 april al in huis.

satisfyer-pro-2-korting SHOP NU VOOR 26,49

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!