Living

Shelly Sterk toont haar talent voor interieurstyling in eigen woning

shelly sterk talent interieurstyling

Presentatrice Shelly Sterk is naar eigen zeggen ’totaal obsessed met verbouwen en inrichten’. En dat ze hier inderdaad talent voor heeft, zien we aan de prachtige plaatjes die we op haar Instagram voorbij zien komen. Net als influencer Vivian Hoorn verbouwde Shelly namelijk een een huis in Spanje tot een echt droomhuis. Maar ook haar huis in Den Haag is een lust voor het oog. Wij nemen maar al te graag een kijkje.

Woning Shelly Sterk in Den Haag

We kennen Shelly Sterk voornamelijk van televisie, waar ze onder andere bekend is als presentatrice van de programma’s Galileo en Shownieuws. Shelly deed als deelneemster meer aan Expeditie Robinson in 2017 en De Verraders in 2021. Naast haar werk op televisie is Shelly moeder van haar super schattige zoontje Jake (3) én fervent klusser en interieur-lover. Ze plaatst dan ook regelmatig prachtige foto’s van haar huizen in Spanje en Den Haag.

Op haar instagram toont Shelly trots de interieurfoto’s van het huis in Den Haag. Het huis was eerst een kantoorpand met systeemplafond, dat door Shelly en haar partner compleet onder handen is genomen. Dat ging niet zonder slag of stoot, schrijft Shelly op haar Instagram: ‘Wat was dit een avontuur. Vooraf zei Mark dat dit z’n grootste nachtmerrie was, maar gelukkig heb ik hem ervan kunnen overtuigen dat we dit ècht moesten doen’. Een goede gok, want het eindresultaat is prachtig. Klik op de rechter pijltjes om het originele pand te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelly Sterk (@shellysterk)

Verbouwing in Spanje

Als het gezin niet in Nederland is, dan brengen ze hun tijd door in het zonnige Spanje. Daar kocht het stel in 2021 een pand dat er net zoals het huis in Den Haag eerst heel anders uit zag. Het huis was van een man van 80 die zelf al jarenlang niks meer aan het interieur had veranderd. Shelly ging maar al te graag de uitdaging aan en transformeerde ook deze casa tot een droompaleis.

De originele vloertegels werden ingesmeerd met microcement, waardoor er een sjieke en strakke vloer verscheen. Ook schuurden ze de houten plafondbalken en gaven de oude open haard een nieuw jasje. Voor het interieur koos Shelly voor lichte en natuurlijke kleuren, waardoor het huis nog ruimer lijkt. We zouden niet verbaasd zijn als Shelly haar tv-carrière ooit nog inruilt voor een succesvolle carrière als interieurstylist.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelly Sterk (@shellysterk)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelly Sterk (@shellysterk)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!