simone-B&B-Vol-Liefde-zonder-kuif
Media & Entertainment

Zo ziet Simone van B&B vol Liefde eruit zonder kuif

Het spraakmakende programma is helaas alweer een tijdje voorbij. Wist je dat een aantal kandidaten van B&B vol Liefde nog steeds gelukkig samen zijn? Wij kunnen niet wachten op een volgend seizoen, maar dat zal nog wel eventjes duren. Een opvallende verschijning vonden wij vooral de blonde Simone. Zij ging voor B&B-eigenaar Richard naar het zonnige Portugal. De hoge blonde kuif is het handelsmerk van Simone. Wij waren wel benieuwd hoe ze eruit ziet zonder. 

B&B Vol Liefde kandidaat Simone

B&B-eigenaar Richard windt er geen doekje om dat hij vooral fan is van dames met lang haar. Op dames met een kort, pittig kapsel zou hij normaal gesproken dus niet zo snel op afstappen. Toch leek hij tijdens de opnames van B&B Vol Liefde wel als een blok voor haar te vallen. Na een paar heftige tongzoen sessies hadden we eigenlijk wel verwacht dat Richard en Simone nog bij elkaar zouden zijn.

Totaal onverwachts kwam er aan het liefdesverhaal een einde toen Simone weer in Nederland was. Door de grote afstand is de break-up via een telefoongesprek gegaan. Richard zei tegen RTL Boulevard dat hij dit niet de juiste manier vond om het uit te maken, maar dat je nou eenmaal niet dichtbij elkaar bent. Wat ontzettend jammer! Wij vonden het wel een leuk stel bij elkaar.

B&B Vol Liefde-Richard-Simone

Fans zijn benieuwd naar ander kapsel

Op veler verzoek van Simone haar fans, deelt ze op social media hoe ze eruit zonder haar befaamde kuif. In het korte filmpje hieronder zien we hoe de ex B&B Vol Liefde-deelneemster het stoere kapsel voor elkaar krijgt. Zo laat ze zien hoe haar kapsel wast, föhnt en welke producten ze gebruikt om de volume te krijgen.

”Schrik niet, ik ben het”, grapt Simone als ze zichzelf met nat haar laat zien. Uiteindelijk zien we naar een paar handelingen de befaamde kuif weer tevoorschijn komen zoals we gewend zijn. Niet alleen Simone kan er heel anders uitzien, ook Hans uit B&B Vol Liefde is onherkenbaar als we de foto’s van vroeger bekijken. Ook hem is het helaas niet gelukt om de liefde van zijn leven in het programma te vinden.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!