Life & Health

De leukste singlesfeesten van de wereld beleef je hier

inner-circle-singles-evenementen-daten

Ben je bang dat je deze kerst helemaal alleen op de bank snikkend zit te luisteren met een pak kerstkransjes naar Andre Hazes ”eenzame kerst”? Think again. Dit jaar wordt jouw kerstliedje: ”All I want for Christmas is you!” Want jij gaat die knapperd aan de haak slaan op een geweldig singlesfeest van Inner Circle. Dit jaar gaat die kalkoen doormidden!

Grootste singlefeesten van de wereld nu ook in Amsterdam

We wisten natuurlijk allang dat Amsterdam geweldige feestjes heeft, maar deze mag je absoluut niet missen. Dating/evenementen-expert Inner Circle organiseert elke maand feestjes die de place to be zijn voor vrijgezellen. Flirten met honderden singles tegelijk kan hier allemaal. Ben je helemaal klaar met al ‘geswipe’ en vind je het veel fijner om iemand in het echt te zien? Dan zijn deze evenementen ideaal voor jou.

Misschien vind je de eerst keer wel een beetje spannend of ongemakkelijk. Toch heb je bij Inner Circle nooit het gevoel dat je op een awkward singles evenement bent. Er heerst een ontspannen sfeer waarbij iedereen toevallig openstaat om nieuwe mensen te ontmoeten. En hoe makkelijk is het om meteen te zien wie single is? Zo voorkom je teleurstelling omdat je na het geflirt er toch bent achter gekomen dat hij bezet is.
inner-circle-singles-daten-feesten

Ijskoude drankjes, mooie locaties en geweldige dj-sets

De evenementen van Inner Circle vinden plaats op locaties waarvan je altijd al van hebt gedroomd. Zo weet je zeker dat het een succesvolle avond gaat worden. Of je nou met of zonder vlam de deur uitloopt. Neem je liever je single vrienden mee? Ook dat is geen probleem uiteraard. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Ben je verlegen en vind je het lastig om een gesprek aan te gaan? No worries! Inner Circle zorgt voor spelletjes om het ijs te breken en daarmee kom je gemakkelijk met iemand in gesprek. Praat gezellig met iedereen en flirt er lekker op los!

inner-circle-singles-feesten

Gratis aanmelden bij Inner Circle

Word je helemaal enthousiast van deze singlesfeesten? Wees er dan snel bij, want tickets zijn altijd snel uitverkocht. Word gratis lid van Inner Circle als je de spectaculairste singles avonden van Amsterdam wilt bijwonen.

In de tussentijd hoef je je zeker niet te vervelen want met de Inner Circle app kun je met andere serieuze singles berichten naar elkaar sturen. Wie weet zie je die leuke match wel op het singles feestje.