Shopping

Perfect Sinterklaascadeau: Action verkoopt mini Audi voor kids

sinterklaascadeau-action-audi-kids

Zei jouw koter al eerder het woordje ‘auto’ dan papa en mama? Dan zou hij zonder twijfel mega blij zijn met deze elektrische kinder Audi. Net als zijn ouders kan hij de show stelen met deze geweldige auto. Zoeken naar een geschikt Sint kado hoeft niet langer, want wij hebben hem voor jou gevonden. 

Rijden in de elektrische kinderauto R8 Spyder

Deze elektrische miniatuurversie van de Audi R8 Spyder is bijna niet van een echte te onderscheiden. Hij heeft zelfs werkende koplampen en kan voor-en achteruit rijden. Kan je koter alvast oefenen voor als het over 12 jaar zover is. Scheelt jouw weer wat centen voor zijn rijles, want waarschijnlijk haalt hij zijn rijbewijs in één keer. We zeggen wel ”hij”, maar voor de kleine dametjes is het natuurlijk ook prachtig speelgoed. Net als een echte auto kun je een smartphone aansluiten op de radio en de beste Juf Roos hits eruit laten knallen.

Ben je bang voor een grote auto crash? No worries! Er zit een afstandsbediening bij waaronder jij nog enige controle kan uitoefenen. Daarnaast zit er een slimme beveiliging ingebouwd. Zodra de afstandsbediening is ingeschakeld werkt het gaspedaal niet meer. Knalt jouw mini-me nog steeds overal tegenaan? Voor een extra veilig gevoel kan je een kleintje ook een gordel omdoen. Scheelt jouw weer gestress. Al is dat wel weer een goed excuus om vervolgens de massagepistool van de Action erbij te pakken voor ontspanning.

audi-mini-kinder-auto-rood-action SHOP NU VOOR 149

Specificaties van de Elektrisch mini Audi

De auto is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en rood. Helaas is de zwarte op dit moment uitverkocht, maar wij duimen dat hij snel weer op voorraad is als dit toch echt jouw kleurtje is. Overigens is de rode ook een echte beauty. De accu van deze auto laadt in 8 tot 12 uur op via het stopcontact. Daarna kan er één uur lang mee gereden worden.

Let er wel op dat jouw kind niet onder de 3 jaar is of een gewicht heeft van boven de 25 kilo. Dan is deze auto helaas niet geschikt voor hem of haar en moet ie toch nog even meer spinazie eten tot de leeftijd van 18 is bereikt. De auto is van kunststof is heeft een afmeting van 60x 106x 41 cm.

kinder-audi SHOP NU VOOR 149

Alleen bij Action verkrijgbaar

Deze mini Audi is alleen verkrijgbaar in de webshop van Action en dus niet in de winkel. Voor maar 149 euro steelt jouw kroost voortaan de show. Koop er wel meteen een pakje AAA-batterijen bij anders wordt het huilen geblazen als hij niet meteen werkt.

Geen kind in huis maar telt jouw kat als het grootste gezinslid? Dan kun je toch nog de jutte zak vullen met een leuk cadeautje. Action verkoopt namelijk een adventskalender speciaal voor jouw kat.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!