Beauty

Skin Scan bij BLOY: gratis huidscan onthult de conditie en leeftijd van je huid

skin-scan-bloy-huidscan-conditie-huid
Foto: Instagram Bloy

Gelukkig duurt de zomer nog eventjes en mogen we deze week weer volop genieten van de zon. Toch moet je hier wel mee oppassen. Door de zon kan je huid namelijk flink wat huidschade oplopen. Huidkliniek BLOY heeft hiervoor dé uitkomst: een treatment bij dit instituut signaleert en herstelt de opgedane schade. Met een vrijblijvende skin scan ontdek je welke behandeling bij jou past en na afloop weet je precies welke crèmes en behandelingen geschikt zijn voor jouw huid. 

Huidkliniek Bloy heeft alles onder één dak

Op Instagram zien we regelmatig verschillende influencers binnenstappen bij huidkliniek BLOY Institute in Oud-Zuid. En dat snappen wij maar al te goed. Womanly mocht hier namelijk eerder al een mega fijne behandeling ondergaan met de beautylijn van LABAREAU: het anti-aging skincare merk dat oprichtster Lindsay van der Looij in 2021 lanceerde.

Deze powervrouw leidt een team van huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten en werkt met cosmetische artsen. Volop expertise aanwezig bij BLOY dus! Het instituut onderscheidt zich door de meest geavanceerde apparatuur en door te werken met een totaalconcept. Ze hebben hier alles onder één dak: huidtherapeuten, skin experts, body specialisten en cosmetisch artsen van de vooraanstaande Clinic 28.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BLOY Institute (@bloyinstitute)

Uitgebreide huidscan bij dé boetiek kliniek in Amsterdam-Zuid

Het team van BLOY werkt nauw met elkaar samen en is goed op elkaar ingespeeld. Zo kan je voor alle treatments terecht op één adres en ga je net als ons de deur uit met een fantastische glow. Het is dé boetiek kliniek in Amsterdam-Zuid voor effectieve huid-verjongende en huid-verbeterende behandelingen. De specialisten van de huidkliniek beginnen altijd met een uitgebreide huidscan om de conditie en de leeftijd van je huid te bepalen.

Deze gratis -ja je leest het goed- huidscan geeft inzicht in je huiddikte, ontwikkeling van je rimpelvorming, mogelijk tekorten en aanmaak van nieuwe collageen. Tijdens de huidscan worden foto’s gemaakt van je huid in zes verschillende huidanalyse-modi. Deze foto’s helpen de kliniek in het opstellen van een persoonlijk behandelplan voor je huid. Ook werken ze bij BLOY met een collegeenscan- deze scan geeft inzicht in het collageengehalte in je huid.

huidscan-bloy

Meten met de huidscan voor de juiste verzorging

Bij BLOY zijn drie pijlers belangrijk voor het behouden van een stralende huid: werk van binnenuit, werk thuis met geadviseerde skincare producten -zoals de anti-age skincare van Labareau– en plan je beautybehandelingen in de kliniek. De uitgebreide huidscan, die BLOY gratis uitvoert, is de start van een optimaal verzorgingsplan gebaseerd op de behoefte van je huid. Ze kunnen met de scan daadwerkelijk in je huid kijken en precies de dikte van de collage in kaart brengen.

Een aantal belangrijke kenmerken die ze kunnen meten met de Observ 520 huidscan zijn huidgevoeligheid, couperose, elasticiteit, vochtgehalte, huidstructuur, grove poriën, zonbeschadiging, pigmentatie, talgproductie en een prognose over hoe de huidveroudering zich kan ontwikkelen. Ben je enthousiast geworden? Vraag dan een gratis huidscan op de website van BLOY aan om de conditie en leeftijd van je huid te ontdekken en te verbeteren.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!