Life & Health

Koninklijke slip: bieders gaan los op veiling ondergoed Prins Harry

prins-harry-ondergoed-veiling

Prins Harry is inmiddels happy in love met zijn Meghan Markle. Een single Harry kunnen we ons bijna niet voorstellen. Maar er was toch echt een tijd waarin Prins Harry single was. En tijdens die periode ging het er nog wel eens wild aan toe. Tijdens een beruchte avond in Las Vegas verloor de prins tijdens een potje stripbiljart. Voormalig stripper Carrie Royale veilt nu zijn ondergoed. Spoiler alert: het is niet goedkoop.

Prins Harry Las Vegas 2012

Een aantal jaar geleden, precies 10 jaar geleden om precies te zijn, lekten er beelden uit van een (wilde) Harry die tijdens een potje stripbiljart ál zijn kleding was verloren. Stripper Carrie Royale beweert dat zij aanwezig was tijdens dit spannende potje stripbiljart. Ze veilt niet alleen de onderbroek die hij had uitgedaan (én dus ook jarenlang heeft bewaard), ze veilt ook nog eens de jurk en badkleding die ze zelf aan had.

Naakt door de straten van Las Vegas

Royale zegt zelf dat ze de prins heeft ervaren als een ‘’leuke’’ man. Waaraan ze toevoegt: ‘’de kant die hij door zijn huwelijk met Meghan onder controle moet houden.’’ Een jaar geleden grapte de prins nog over de uitgelekte foto’s in de podcast ‘Armchair Expert’.  Prins Harry vertelt tijdens de podcast dat hij blij is dat hij niet ‘’strippend of naakt’’ door de straten van Las Vegas is gerent.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carrie Royale (@carrieroyale)

De veiling van zijn ondergoed

Voor iedereen die wel interesse heeft in het ondergoed van prins Harry kan nog tot en met 30 september bieden. Royale verwacht op z’n minst een miljoen te ontvangen voor de onderbroek. De bedoeling is dat een deel van het geld naar Archewell gaat, dat is de organisatie van prins en Harry en Meghan.

-miljoen-eigenaar-prins-harry-ondergoed

250.000 dollar

Dat Royale een miljoen verwacht, is zo gek nog niet. In slechts een paar minuten stroomden de biedingen binnen. Het openingsbod begon met 10.000 dollar, maar steeg al snel naar 16.000 dollar. Als je het ons vraagt is dat al een enorm bedrag, toch bood een stripclubeigenaar uit San Diego maar liefst 250.000 dollar voor het kledingstuk.

carrie-royale-prins-harry