spa-badderen-gluhwein
Food & Drinks

Bij deze spa kun je heerlijk badderen in glühwein

Nog maar eventjes wachten en dan kunnen we weer gezellig de kerstboom optuigen en genieten van al die leuke kerstmarkten in Nederland en omstreken. Wij houden ervan! Bij kerst hoort natuurlijk ook een heerlijk glaasje warme glühwein. Is voor jou één bekertje niet genoeg en wil je het liefst erin zwemmen? Klinkt als een droom, maar wat als wij zeggen dat dit ook echt kan? Er bestaat namelijk zoiets als een glühwein spa dagje.

Onderdompelen in de glühwein

Oké, we hebben eerder al heel wat geweldige wijnactiviteiten voor je opgesomd. Zo is er een escaperoom waarbij je alleen kan ontsnappen door genoeg wijn te drinken en er bestaat er gratis wijnfontein in Italië. Toch spant deze wel de kroon. Zie jij het ook al voor je? Relaxen in een hot tub gevuld met gluhwein. Als je dorstig bent pak je er gewoon een glas bij en vul je die met het goedje uit het bad. Dat is nog eens luxe!

Volgens het bedrijf is deze feestelijke spa ideaal om ontstekingen te verminderen. Het luxe bad is ingesteld op 37 graden en voelt dus heerlijk warm aan. De spa biedt een hoog gehalte aan antioxidanten uit sinaasappel, kaneel en ster anijs waardoor je nog even een heerlijke detox meepakt zo net voor de kerst. Daarnaast geven ze als voordeel dat het een verjongd effect op je huid heeft. Kijk, dat moeten we hebben!

Tripje naar Engeland

Het winterwonderland gevoel krijg je zonder twijfel in deze bijzonder spa. Helaas is deze belevenis nog niet mogelijk in Nederland, maar moet je daarvoor afreizen naar Engeland. Ook geen verkeerd tripje zo rond de feestdagen moeten we bekennen.

Als je helemaal wilt uitpakken, kan je er ook voor kiezen om verschillende feestelijke behandelingen te ondergaan bij De Mulled Wine Spa die geïnspireerd zijn op de ingrediënten van glühwein. Zo heb je bijvoorbeeld een belevenis met wierrook of met bodyscrub. Na deze treatments weet je zeker dat je er weer tegenaan kan gaan.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

spa-badderen-gluhwein-engeland
Foto: spaseekers.com