Beauty

Creëer thuis je eigen spray tan studio met de Tanrevel PRO

spray-tan-tanrevel

We kunnen wel een kleurtje op ons gezicht gebruiken na deze koude wintermaanden. ‘Vroegâh’ losten we dit probleem op met een zonnebank bezoekje. Tegenwoordig weten we dat dit niet al te best is voor ons mooie huidje. We willen er natuurlijk niet zo bijlopen als de Britse Hannah met tannorexia die niet meer kan stoppen met bruin worden. Nee, wij gaan voor een sunkissed tan. Womanly mocht de Tanrevel Pro testen met een fantastisch resultaat.

Tanrevel PRO is hét spray tan-apparaat voor thuisgebruik

Begrijp ons niet verkeerd hoor: een vakantie naar Ibiza of Mallorca is mega leuk en soms heb je die zonnestralen op je giecheltje ook even nodig. Maar wat nou als je geen tijd of geld heb voor zo’n heerlijke zonvakantie? En trouwens, om nu wat vitamine D mee te sprokkelen moet je wel wat verder vliegen. Wij houden het voorlopig even lekker veilig en vertrouwd dichtbij. Met deze Tanrevel creëer je namelijk je eigen spray tan studio. En dat gewoon thuis.

In slechts 15 seconden heb je een natuurlijke en streeploze tan. Het bruiningsapparaat bedekt niet alleen je gezicht, maar ook de grotere delen van je lichaam. Wij waren razend benieuwd en mochten hem uitproberen. In het doosje vind je de Tanrevel Pro, de Orginal refill Pro en een Pro USB oplader. Gaan bij het noemen van het laatste item je wenkbrauwen omhoog fronzen? Snappen wij hoor! De USB lader zit erbij om de Tanrevel jouw van perfecte spraytjes te voorzien. Als het lampje groen is, kan je beginnen.

tan-revel-spray

Tanrevel PRO getest

De allereerste tip van flip: vul de tan revel niet bij met de refill vloeistof op bed. Tenzij je natuurlijk wil dat je bed onder de bruine vlekken zit. Oeps! Vriendlief was iets te enthousiast en kneep te hard in het flesje. Voor gebruik kun je het beste de flacon opendraaien tot je een klik hoort en heel voorzichtig de Tanrevel bij vullen nadat je het rubberen kapje open hebt gemaakt.

Nu kan het echte werk beginnen. Haal alle make-up van je gezicht en gebruik geen crème eronder. Anders pakt dit goedje namelijk niet op je huid. Vervolgens houdt het apparaat 15-20 centimeter van je gezicht en lichaam en sprayt met zachte bewegingen. Er komt een soort nevel tevoorschijn wat je kan vergelijken met die van de groenten en fruit bij de supermarkt. Van deze word jij alleen prachtig bruin. Ons viel meteen die heerlijke geur op. Deze is te vergelijken met die van een tropische zonnebrand crème.

Resultaat van het bruiningsapparaat

Je bepaalt helemaal zelf hoe intens jouw tan wordt. Dat is afhankelijk van het aantal lagen dat je aanbrengt. Als je sprayt voel je een beetje dat het goedje ligt op je huid maar voor de rest voelt het prima aan. Wij deden  3x een mist over het hele gezicht. Na zo’n 6 uur is het resultaat helemaal goed te zien. Het beste kun je hem dus in de avond gebruiken zodat je de volgende ochtend wakker wordt met een sun kissed smoeltje. Vanaf nu kun je ook weer douchen, sporten en crèmetjes opsmeren.

Fijn om te weten: de Tanrevel Pro is dierproefvrij. Het is gemaakt van hydraterende en verzorgende ingrediënten die geschikt zijn voor je gezicht en lichaam. De volgende ochtend werden blij verrast wakker toen we in de spiegel keken. Scheelde ons weer zo’n 1200 euro voor een zonvakantie. Voor deze gouden gloed betaal je namelijk maar 92 euro (en je kan er zo’n 10 keer mee doen). Hij is nu flink afgeprijsd. Hiervoor legde je er namelijk zo’n 115 euro voor neer. Wij zeggen doen!  Kijk snel op de site van Tanrevel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tanrevel© (@tanrevel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tanrevel© (@tanrevel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tanrevel© (@tanrevel)