Living

Nooit meer strijken met de SteamOne George kledingstomer

strijken-steamone-george-kledingstomer

Strijken: dat woordje zien we liever niet in ons dagboek voorkomen. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet meer want SteamOne komt nu met dé oplossing. Zij verkopen een luxe kledingstomer die wel 80 minuten aaneengesloten kleding kan ontkreuken en opfrissen. Jouw hele garderobe kan je  meteen een flinke opknapbeurt hiermee geven. Womanly mocht deze topper zelf thuis proberen.

SteamOne George kledingstomer

Allereerst waren we te spreken over dit strakke design. Staat toch veel leuker in de kamer dan een lelijk bloemetjes strijkplank? Hij is ook nog eens mega handig om te bergen. Je krijgt hem uitgeklapt in de doos, maar kan hem makkelijk in elkaar zetten. Ook handig dat hij weer in te schuiven is om zo ruimte te besparen. De tank vul je met water en het stomen kan beginnen! Schrik er overigens niet van als als het water bij het terugzetten meteen gaat bubbelen en het reservoir lijkt leeg te lopen. Dit gaat helemaal goed!

De George stomer is geschikt voor alle soorten stofjes zonder dat je bang hoeft te zijn dat iets krimpt. Hang je jurk op aan het bijgeleverde hangertje en je hebt hem binnen een mum van tijd gestoomd. Ruikt je colbertje niet meer zo fris na een avondje gourmetten? Geen probleem. Met deze parel creëer je gemakkelijk jouw thuisstomerij en scheelt het weer een bezoekje naar buiten. In de tijd dat jij zit te struggelen met het opzetten van de strijkplank, is de George al helemaal ready om te gebruiken.

steamone-kledingstomer-george SHOP NU VOOR 349,99

Specificaties van de SteamOne George

Met een opwarmtijd van 45 seconden konden we zo beginnen. Het viel ons meteen op dat de stomer een goede beveiliging heeft. Zodra je de stoomkop ophangt, stopt de kledingstomer meteen. Zo wordt je kamer ook niet vochtig als je een ander kledingstuk aan de hanger hangt en hoef je niet bang te zijn dat je per ongeluk in aanraking komt met het stoom. Het valt trouwens sowieso mee hoe vochtig het in huis werd. Eigenlijk merk je er vrij weinig van.

Hoe het kan dat je kleding zo snel schoon wordt? De George stomer geeft stoom af van ongeveer 100 graden. Bij deze temperaturen kunnen de meeste bacteriën niet overleven. Zo desinfecteer je dus meteen jouw kleding. De stroomkracht kan je gemakkelijk bedienen door te draaien aan de knappen. Er zijn maar liefst 3 verschillende standen die je kunt gebruiken die passen bij een kledingstuk. De hoogste stand gebruik je voor dikkere stoffen, katoen en linnen en de laagste stand voor dunnere stoffen.

SteamOne George zwarte kledingstomer kopen

Deze professionele kledingstomer is te koop via Bol.com voor 332 euro. Door het testpanel van kieskeurig.nl is hij vorig jaar mei zelfs met een 8.1 als cijfer beoordeeld. Ook op Bol.com krijgt hij een 4.4 van de 5 sterren. Wij begrijpen dat wel met zo’n top apparaat.

kledingstomer george steamone

steamone-kledingstomer

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

SHOP NU VOOR 349,99