Life & Health

Dit is de maand van sterrenbeeld Leeuw: “Uitdagende tijd tegemoet”

sterrenbeeld-leeuw-augustus
Afbeelding: Womanly

Van 24 juli tot en met 23 augustus is het de maand van het sterrenbeeld Leeuw. De Leeuw staat bekend als charmant, gul, sociaal en een tikkeltje egocentrisch. Ben jij benieuwd wat deze maand je gaat brengen? Lees hier verder hoe de verjaardagsmaand van het feestbeest Leeuw er dit jaar uit gaat zien. 

Het sterrenbeeld Leeuw

Ben je van 24 juli tot en met 23 augustus jarig, dan is je sterrenbeeld Leeuw. Leeuwen worden vaak beschreven als gulle mensen, die gek zijn op sociale evenementen en daarbij ook graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Dit sterrenbeeld is is vaak the life of the party en drinkt soms net even een glaasje te veel. Maar ondanks haar liefde voor feestjes is dit sterrenbeeld ook enorm ambitieus en succesvol in haar professionele carriere.

Ben je op zoek naar een reismaatje met gevoel voor luxe, dan ben je bij de Leeuw aan het juiste adres. Dit sterrenbeeld weet als geen ander de mooiste plekjes uit te zoeken. Zorg er wel voor dat je goed gekleed op date gaat, want de Leeuw houdt niet van slecht geklede partners. Met haar hoge libido weet dit sensuele sterrenbeeld ook hoe ze de avond geslaagd in de slaapkamer wil afsluiten.

sterrenbeeld-leeuw

De Leeuw in de maand Augustus

Deze maand wordt een prachtige maand voor jouw sterrenbeeld, Leeuw. Zowel op het gebied van de liefde als je carrière maak je grote stappen. Heb je al een relatie, deel dan je dromen en je passies met je partner. Het gesprek over je diepste verlangens zal de band tussen jullie nog verder versterken. Voor de singles is deze maand de perfecte tijd om je zelfverzekerd te omarmen en te laten zien wie je echt bent.

Op professioneel vlak ga je deze maand een uitdagende tijd tegemoet. Hoewel de rest van je collega’s zich in de vakantiemodus bevinden, zie jij een kans om verder te groeien. Het enige wat je moet doen, is deze kans met beide handen aangrijpen en niet bang zijn om je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Ga je ervoor, dan zal je na deze maand beloond worden met een flinke promotie.

sterrenbeeld

Sterrenbeelden in de spotlight

Ben je benieuwd naar meer informatie over je sterrenbeeld? Lees dan meer over welke huisdieren het beste bij welk sterrenbeeld passen, met welk sterrenbeeld je de beste vakantie beleeft, en met welk sterrenbeeld je liever niet de kroeg in gaat. Of bereid jezelf voor en lees welke sterrenbeelden het vaakst vreemdgaan en welke sterrenbeelden je beter niet kunt vertrouwen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!