Life & Health

Deze modetrends en outfits staan fantastisch bij jouw sterrenbeeld

sterrenbeeld-modetrends-outfits
Foto: Womanly

Sta je ’s ochtends ook wel eens te twijfelen voor je kledingkast, omdat je niet weet wat je nu weer aan moet trekken? De oplossing is simpeler dan je denkt, want je kunt gewoon uitgaan van je sterrenbeeld. Onze sterrenbeelden zeggen namelijk veel over wie we zijn en wat we uitstralen. Womanly zocht voor je uit welke modetrend het beste bij jouw sterrenbeeld past. 

Ram

De sportieve Ram is niet geïnteresseerd in modetrends. Dit sterrenbeeld houdt zich aan de simpel, sportief en makkelijk regel. Bovendien zal ze deze zomer vooral op het strand te vinden zijn. Daarom is een retro badpak in een simpele print de perfecte outfit voor een avontuurlijke en sportieve vakantie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zalando (@zalando)

Stier

De Stier is ambitieus en doortastend. Dit sterrenbeeld laat zich niet domineren, en weet altijd wat ze wilt. Haar focus in het leven ligt niet op haar uiterlijk, maar ze weet wel dat een goede outfit kan helpen om haar ambitieuze doelen te bereiken. De 80’s schoudervulling trend die we nu weer in zakelijke blazers zien, geven precies de krachtige look die de Stier wil uitstralen.

sterrenbeeld-schoudervulling

Tweelingen

Niets is gek genoeg voor de Tweelingen, het sterrenbeeld dat mode vooral ziet als de ultieme unieke expressie van het eigen karakter. De Tweelingen is dol op mode, omdat het haar een kans geeft om bijzonder voor de dag te komen. Maar deze bijzondere items hoeven wat de Tweelingen betreft niet veel te kosten: van deze designer zonnebrillen van de Zeeman wordt ze heel gelukkig.

sterrenbeeld-tweelingen-zonnebril

Kreeft

De romantische Kreeft wil graag dat iedereen op de planeet gelukkig is. En dit geldt zeker niet alleen voor de mensen. Dit gevoelige sterrenbeeld maakt zich vaak druk om de staat van het milieu en het welzijn van de natuur. Daarom shopt ze het liefst zo weinig mogelijk fast fashion en is ze dol op vintage zaakjes waar ze de mooiste duurzame koopjes kan vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J’adore Vintage (@jadorevintage)

Leeuw

Luxe designer items van bekende modehuizen: de Leeuw vult er het liefst haar hele kledingkast mee. Dit sterrenbeeld is gek op mooie stoffen, exclusieve accessoires en extravagante kleding. Je zult een Leeuw dan ook snel kunnen herkennen aan haar echte designertas of luxe hoge hakken.

sterrenbeeld-leeuw-mode

Maagd

Hoewel de verfijnde Maagd geen fan is van feestjes of evenementen, is ze wel dol mooie spullen. Dit sterrenbeeld zal dan ook met liefde sparen voor een item waar ze haar oog op heeft laten vallen, zoals een bijzondere tas of een paar sjieke schoenen. De Maagd koopt deze items niet om er mee op te scheppen: ze koestert ze juist het liefst op een mooi plekje in de veiligheid van haar eigen huis.

sterrenbeeld-maagd-tas

Weegschaal

De altijd sociale en vrolijke Weegschaal maakt het liefst van elke dag een feestje. En als het even kan, zet ze dit in haar outfits gewoon door. Daarom is een pak met vrolijke prints haar op het lijf geschreven. Deze pakken zijn niet alleen super gezellig om te zien, maar ze zijn ook een goed voorbeeld van het gezellige karakter van dit sterrenbeeld.

sterrenbeeld-weegschaal

Schorpioen

Hoewel de Schorpioen stiekem best van mode houdt, draagt ze nog liever een vuilniszak dan dat ze toegeeft dat ze hetzelfde is als de rest. Daarom kiest dit sterrenbeeld vaak voor de wat obscure of bizarre modetrends, en transformeert deze in haar eigen unieke stijl. De trend van sokken in sandalen die je dit jaar vaak zag voorbij komen is de Schorpioen dan ook op het lijf geschreven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Boogschutter

Vrolijke prints, comfortabele kleding of felle kleuren: de Boogschutter waait met alle winden mee. Zolang dit sterrenbeeld maar lekker in haar vel zit, maakt het haar niet uit van welk merk ze haar kleding draagt. Ze draagt graag kleding die lekker zit en haar vrijuit laten bewegen. De flared broek trend zul je dan ook gegarandeerd in haar kast zien hangen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tasha (@tashahackett)

Steenbok

Zeg je strak en simpel, dan zeg je Steenbok. Hoewel dit sterrenbeeld wel van mode houdt, gruwelt ze van alles wat te veel kleur of onnodige tierlantijntjes heeft. Minimalistisch, sober en elegant is haar motto, en ze investeert dan ook veel liever in een aantal signature pieces van uitstekende kwaliteit dan dat ze de sale van de Zara bezoekt. Deze altijd stijlvolle grijze blazer is een onmisbaar item in de garderobe van de Steenbok.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Waterman

Een beetje crazy, daar houdt de Waterman wel van. Dit sterrenbeeld ziet mode en kleding als een canvas waar flink mee geëxperimenteerd kan worden. Net als bij alle aspecten van haar leven denkt dit sterrenbeeld graag out of the box. Want waarom zijn rokken voor mannen eigenlijk zo gek? Als het aan de Waterman ligt, kleedt iedereen zich precies zoals ze zelf willen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darrel Hunter (@modehunter)

Vissen

De Vissen is een sterrenbeeld dat niet voor één gat – of stijl – te vangen is. Ze draagt outfits die variëren van donker tot licht, en van beige tot felgekleurd. Het is maar net waar haar humeur haar die dag brengt. Dit sterrenbeeld is dan ook blij met de modekleuren van deze zomer die variëren van zachte pasteltinten tot felblauwe statement outfits.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MANGO (@mango)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!