Life & Health

Deze sensuele sterrenbeelden laten jou alle hoeken van de kamer zien

https://womanly.nl/?p=17282&preview=true
Bron: Womanly.nl

De sterren zeggen veel over wie we zijn, hoe onze toekomst eruit ziet én wat we kunnen verwachten in ons liefdesleven. Zo weten we welke sterrenbeelden een zomer vol liefde tegemoet gaan en welke sterrenbeelden het hoogste libido hebben. Deze week lees je welke van de dierentekens je met hun intieme skills sterretjes laten zien tussen de lakens. Ooh la la! 

Ram

De Ram is altijd in voor een avontuurtje, of dit nou buiten in de natuur of onder de lakens is. Dit eigenwijze sterrenbeeld is dol op unieke belevenissen, en weet het met zijn goede conditie bovendien lang uit te houden.

Met zijn enthousiasme en doelgerichtheid weet dit sterrenbeeld precies welke knoppen hij bij zijn bedpartner moet indrukken om tot een spetterend hoogtepunt te komen. Als bedpartner van de Ram kun je maar beter zorgen voor een goede conditie.

sterrenbeelden-ram

Leeuw

De Leeuw is dol op aandacht en staat van alle sterrenbeelden het liefst in het middelpunt van de belangstelling, ook in de slaapkamer. Dit sterrenbeeld is gepassioneerd, zelfverzekerd en heeft een natuurlijke charme die anderen aantrekt. Door zijn charme en minder ontwikkelde empathische vermogen bestaat de kans wel dat dit sterrenbeeld vaak vreemdgaat. 

Dit sterrenbeeld is dus met name perfect geschikt voor een vurige one night stand. De Leeuw is er trots op als hij weet dat zijn bedpartner ook een fijne tijd heeft. Daarom zal dit sterrenbeeld er alles aan doen om te zorgen voor een speelse en opwindende ervaring.

Weegschaal

De liefhebbers van tedere intimiteit zijn bij de Weegschaal aan het goede adres. Dit zachtaardige sterrenbeeld heeft een romantische inborst en wil niets liever dan zijn bedgenoot een plezierige tijd bezorgen.

Dit sterrenbeeld heeft de beste liefdesmatch met andere zachtaardige en vrolijke sterrenbeelden, zoals de Boogschutter. Samen maken ze er een nacht van die ze nooit zullen vergeten.

Schorpioen

Hoewel de Schorpioen een enorme ruziemaker kan zijn, staat dit sterrenbeeld ook in de top 5 van meest sensuele sterrenbeelden. De Schorpioen kan een  intense passie en seksuele energie in de slaapkamer tentoonstellen.

Intens als hij is, gaat de Schorpioen tijdens de daad volledig in op het moment en zorgt hij voor een diepgaande en emotioneel geladen ervaring. Schorpioenen zijn avontuurlijk en durven hun diepste verlangens te verkennen, waardoor ze een onvergetelijke minnaar zijn.

sterrenbeelden-schorpioen

Waterman

Houd je wel van een feestje in bed, dan is de Waterman iets voor jou. Dit sterrenbeeld barst nog net niet uit elkaar van enthousiasme, zeker als het gaat om een intieme verbinding met een ander persoon. Het niet voor niets dat dit sterrenbeeld een van de hoogste libido’s heeft.

Dit empathische sterrenbeeld zal niet stoppen voordat zijn bedpartner volledig bevredigd is. Kijk alleen wel uit dat dit sterrenbeeld wel erg veel van intieme feestjes houdt: dit sociale sterrenbeeld is een groot fan van open relaties.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!