Food & Drinks

Deze sterrenbeelden zijn de beste sterrenchefs in de keuken

sterrenbeelden-beste-koken

Ben je wel eens benieuwd wat jouw sterrenbeeld over jouw karakter zegt? De tijd waarin je bent geboren kan veel zeggen over je talenten en je toekomst. Zo schreven we al eerder over de meest succesvolle sterrenbeelden in 2023 en welke sterrenbeelden de allergrootste ruziemakers zijn. Deze week lees je welke sterrenbeelden in een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel zetten omdat zij kunnen koken als de beste.

Tweelingen

De Tweelingen is gek op avontuur en het uitproberen van nieuwe dingen. Je maakt dit sterrenbeeld dan ook het gelukkigst met een ontdekkingsreis in een andere cultuur. Ook in de keuken is de Tweelingen altijd op zoek naar nieuwe recepten en bijzondere gerechten.

Dit sterrenbeeld is dol op het organiseren van etentjes, en spendeert dan ook graag tijd in de keuken om de meest creatieve gerechten op tafel te zetten. Maar die tijd moet niet té lang duren: de ongeduldige Tweelingen houdt er niet van om te gedetailleerd aan het werk te zijn. Deze Japanse cheesecake met 3 ingredienten past dan ook perfect bij de creatieve en snelle Tweelingen.

japanse-cheesecake-Ochikeron

Kreeft

De Kreeft is met stip het meest nostalgische en huiselijke van alle sterrenbeelden. Het liefst is dit sterrenbeeld elke avond gezellig thuis, met een dekentje en een kopje thee op de bank. Bij dit kopje thee eet de Kreeft graag een lekkere zoete snack.

Deze nostalgische bokkenpootjestaart past dan ook perfect bij het gezelligheidsdier Kreeft. Het bakken van de taart heeft wat voeten in de aarde, maar dat is voor de geduldige en detail-gerichte kreeft geen enkel probleem.

zo-maak-je-een-bokkenpootjestaart

Maagd

De Maagd is dol op koken, zolang het maar wel smaakvol en vooral gezond is. Dit sterrenbeeld heeft vaak last van een gevoelige maag, en let er dan ook goed op dat wat ze eet niet vol zit met kunstmatige voedingsstoffen.

Hoewel de Maagd geen fan is van slordige gerechten, krijgt de vegetarische  falafelburger toch het groene licht. Dit gevoelige sterrenbeeld is namelijk gek op gerechten zonder vlees en met extra veel groenten.

recept-falafelburger-maken

Boogschutter

Een kijkje in de keuken van een andere cultuur: daar maak je een Boogschutter ontzettend blij mee. Dit nieuwsgierige sterrenbeeld is altijd op zoek naar meer connectie met iedereen om zich heen. En wat brengt er meer verbinding tussen mensen dan een heerlijk gerecht?

De Boogschutter zal dan ook voornamelijk in de keuken staan om een gerecht voor gezellig evenement te maken. De liefde gaat door de maag, en de Boogschutter maakt hier maar al te graag gebruik van. Dit sterrenbeeld zal dan ook als eerste deze goddelijke dadeltaart uitproberen.

dadentaart-recept-tijdens-ramadan

Vissen

Vissen zijn echte dagdromers. Dit sterrenbeeld kan met gemak urenlang mijmeren over een leven in het buitenland, waar ze in hun fantasie in lange jurken over het strand flaneren en koffie drinken bij een schattig cafe.
Toch laat dit sterrenbeeld haar dromen liever bij de dromen dan dat ze zelf in actie komt. Hoe groot haar verlangens of wensen of zijn, dit sterrenbeeld is niet snel van haar vertrouwde omgeving weg te krijgen.

Maar bakken kan ze wel, en wat is er dan leuker dan een gebakje maken dat uit het land van je dromen komt? Deze Portugese Pastel de Nata zijn overheerlijke zoete taartjes met ei. Het perfecte gebakje dat de Vissen graag met haar geliefde vrienden en familie deelt.

pastel de nata

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!