Life & Health

Deze sterrenbeelden zijn de allergrootste dramaqueens

sterrenbeelden-allergrootste-dramaqueens

Elke vriendinnen groepje heeft er minstens één: de dramaqueen. Deze persoon maakt van elke tegenslag een tragedie of begint te huilen als ze teveel heeft gedronken. Één ding is zeker: met deze persoon is het nooit saai. Benieuwd welke sterrenbeelden de grootste dramaqueens zijn? Je leest het hier. 

Kreeft

Kreeften zijn creatieve dromers en laten zich snel meeslepen door een goed verhaal. Heeft de Kreeft een romantische film gezien, dan gedraagt dit sterrenbeeld zich de rest van de dag alsof ze net haar ultieme liefdesmatch heeft gevonden. In het hoofd van de Kreeft speelt zij dan ook altijd de hoofdrol in de meest intense avonturen.

Voor een buitenstaander kan de Kreeft dan ook dromerig en afwezig overkomen. Maar vergis je niet: dit sterrenbeeld is erg gevoelig en emotioneel. Kwets je een Kreeft (onbedoeld), dan zal dit je niet snel vergeven worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Leeuw

Uiteraard kan de Leeuw niet ontbreken in het rijtje dramatische sterrenbeelden. Dit sterrenbeeld heeft het begrip dramaqueen namelijk uitgevonden. Of het nou gaat om een klein akkefietje of een verkeerde blik, de Leeuw pakt alles uit de kast om een situatie vooral om hun te maken.

Het ego van de Leeuw is zo groot als een flatgebouw. En heeft dit sterrenbeeld een drankje op, dan is ze al helemaal niet meer te beteugelen. De Leeuw gebruikt de drama graag om aandacht te krijgen en is er dan ook verslaafd aan, al zou ze dat zelf nóóit toegeven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Maagd

De Maagd zul je wellicht niet snel in dit rijtje verwachten. Dit komt omdat dit sterrenbeeld niet graag op de voorgrond treedt. Toch heeft dit sterrenbeeld een ontzettend levendig innerlijk, dat zich soms op de gekste momenten naar buiten toe uit.

De innerlijke controlfreak van de Maagd kan er absoluut niet tegen als dingen niet gaan zoals zij dit voor ogen had. Is de situatie niet zo perfect als de Maagd zich had voorgesteld, dan kan dit leiden tot een complete kortsluiting in het hoofd van de Maagd. Als het op geld aankomt, dan is de emotionele spanning bij de Maagd al helemaal hoog. Dit sterrenbeeld heeft namelijk een ontzettende hekel aan trakteren, en zal dat laten weten ook.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Schorpioen

Dominant, emotioneel en intens: dat is de Schorpioen ten voeten uit. Dit sterrenbeeld is niet altijd makkelijk in de omgang, en dat is een understatement. Elke gebeurtenis kan de Schorpioen in haar hoofd omdraaien als een persoonlijke aanval op haar of een van haar vrienden. Dit sterrenbeeld is niet voor niets de grootste ruziemaker.

Kijk bijvoorbeeld goed uit of je niet per ongeluk met haar vriend staat te praten: de Schorpioen is erg jaloers en ziet andere vrouwen snel als concurrentie. De intense Schorpioen vindt ruzie maken niet vervelend, maar eerder als een spel. Ze zal dan ook niet snel vrede sluiten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Vissen

De wereld is een heftige plek voor de gevoelige Vissen. Dit sterrenbeeld is erg gevoelig voor het gedrag van mensen in haar omgeving, en heeft geen innerlijke filter om de gebeurtenissen van de wereld buiten te sluiten. Vissen krijgen dan ook het snelst van alle sterrenbeelden last van een burn-out.

De gevoelige en temperamentvolle Vissen raakt snel uit balans door invloeden uit haar omgeving, en uit dit door middel van emotionele uitbarstingen. Meestal komen deze uitbarstingen pas nadat de gebeurtenis al lang voorbij is. Dit komt omdat de Vissen haar emoties eerst langdurig opkropt, met een vulkaanuitbarsting tot gevolg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)