Life & Health

Met deze dronken sterrenbeelden wil je niet de kroeg in

dronken sterrenbeelden niet de kroeg in

Wat houden we toch van sterrenbeelden. Ze vertellen ons zoveel over onszelf, van onze beste liefdesmatch en ons favoriete drankje tot welk sterrenbeeld het gierigst is. Over die drankjes gesproken: sommige sterrenbeelden kunnen net even iets minder goed tegen alcohol dan anderen. Iedereen kent wel de verschillende gênante situaties die ontstaan tijdens een avondje stappen. Wees gewaarschuwd, want deze sterrenbeelden laat je liever thuis als ze eenmaal te veel hebben gedronken.

Tweelingen

De altijd gezellige Tweelingen is een echte gangmaker. Je zou dus ook denken dat de Tweelingen een graag geziene gast is op feestjes. Dat is ook zo, maar alleen als dit sterrenbeeld niet té enthousiast de wijnkraan opendraait.

Vloeit de alcohol iets te snel, dan wordt de plaaggeest in de Tweelingen wakker. In plaats van grapjes om de sfeer te verlichten, maakt dit sterrenbeeld iets te veel grapjes over de mensen om zich heen of plaagt hen net zo lang tot het niet leuk meer is. Dit plagen kan soms ontzettend grappig zijn, maar de sfeer kan er ook opeens door omslaan.

sterrenbeelden-dronken-plagen

Leeuw

Net zoals de Tweelingen is de Leeuw een populaire en charmante persoonlijkheid. Staat dit sterrenbeeld op een feestje, dan kun je er van op aan dat ze altijd in het middelpunt van de belangstelling staat. De Leeuw weet zijn publiek als geen ander te vermaken.

Maar de alcohol versterkt ook de negatieve eigenschappen van dit sterrenbeeld. De vele drankjes wekken de arrogante kant van de Leeuw op, waardoor deze nog sneller op zijn teentjes getrapt is dan normaal. En is de door alcohol aangedreven woede eenmaal gewekt, dan gaat deze ook niet snel weer liggen.

dronken-sterrenbeelden-leeuw

Boogschutter

Als de Boogschutter gaat stappen, maak je dan maar klaar voor een wilde avond die tot in de late uurtjes doorgaat. Dit sterrenbeeld houdt er van om zo nu en dan alle remmen los te gooien en is daarbij graag het middelpunt van de avond.

Sta jij zelf niet zo graag in de spotlight, en hou je er niet van om in een willekeurige kroeg op de bar te dansen? Ga dan vooral niet met een dronken Boogschutter op stap. Hoe meer alcohol er vloeit, hoe onvoorspelbaarder dit sterrenbeeld zich gedraagt.

dronken-sterrenbeelden

Waterman

De speelse en vrolijke Waterman is altijd in voor een avontuur. Het maakt haar niet uit op wat voor feestje ze terechtkomt: zolang het maar bijdraagt aan het plezier. In de eerste instantie is de Waterman dus de perfecte metgezel voor een wild avondje uit.

Maar de avontuurlijke inslag van de Waterman heeft ook een keerzijde: dit super zelfstandige sterrenbeeld laat je namelijk snel in de steek als ze ergens anders een nog beter feestje kan vinden. Ben je graag van het type ‘samen uit, samen thuis’, dan is dit sterrenbeeld geen match.

sterrenbeelden-dronken-waterman

Vissen

Heb je zin in een stevig avondje stappen met veel drank, neem dan vooral niet een Vissen mee. Dit sterrenbeeld kan namelijk niet goed tegen alcohol en heeft een hekel aan drankspelletjes waarin ze wordt gedwongen om meer te drinken.

De normaal zo rustige en zachtaardige Vissen kan na een drankje teveel ook wel eens transformeren in een ruziezoeker. En dan met name op intellectueel gebied: als ze iets te diep in het glaasje heeft gekeken, gaat ze het liefst een pittige discussie aan waar een arrogante houding de boventoon voert. Slaat een Vissen een drankje af, respecteer dit dan ook, al is het maar voor je eigen bestwil.

dronken-sterrenbeelden-stappen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!