sterrenbeelden-geld-uitgeven
Life & Health

Deze sterrenbeelden doen niets liever dan geld uitgeven

Ben jij een big spender of zet je je zuurverdiende centen meteen op de spaarrekening? Welke team je ook bent, het zou zomaar eens veel te maken kunnen hebben met de sterrenbeelden. Jouw persoonlijkheid staat namelijk in de sterren geschreven. Zo schreven we al eerder over welke sterrenbeelden het vaakst ruzie zoeken en wat de meest arrogante sterrenbeelden zijn. Deze week lees je welke sterrenbeelden hun zuurverdiende geld zo snel mogelijk weer uitgeven.

Ram

De impulsieve Ram is gek op een spontaan middagje shoppen. Zodra de Ram een winkel ziet de ze leuk vindt, is het hek van de dam. Dit sterrenbeeld heeft dan ook nog nooit van sparen gehoord. Staat het salaris op de bankrekening, dan vliegt het er meteen weer uit.

Sportief als de Ram is, hangt haar kledingkast dan ook vaak vol met een enorme collectie sportkleding. Ben je een Ram en herken je jezelf hierin? Probeer dan eens meer inzicht te krijgen in je uitgaven. Zet bijvoorbeeld al je uitgaven van één maand op een rij. Het resultaat zal je waarschijnlijk even laten schrikken, maar dan zet je wel de eerste stap naar een gezonder uitgavenpatroon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Tweelingen

Je herkent het sterrenbeeld Tweelingen aan haar unieke stijl. Dit sterrenbeeld zul je niet snel in een standaard H&M outfit zien lopen, en ze shopt haar kleding dan ook het liefst bij lokale winkels en van de minder bekende designers.

De eigenzinnige Tweelingen is gek op nieuwe dingen en zal dan ook het liefst haar geld besteden aan ervaringen en avontuur. De zorgen over het kostenplaatje staan ver beneden het verlangen naar het avontuur zelf. De Tweelingen wil vooral genieten van het moment, het prijskaartje komt later wel, en dat zorgt soms voor vervelende verrassingen achteraf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Weegschaal

De Weegschaal is van alle sterrenbeelden de echte levensgenieter. Dit sterrenbeeld is gek op gezelligheid en staat het liefst in het middelpunt van de aandacht. Elk feestje is dan ook geslaagd als de Waterman op bezoek is.

Zolang het de feestvreugde maar verhoogt, zal de Waterman met liefde met liefde veel geld uitgeven. Zeker na een paar drankjes denkt de Waterman niet meer over de exacte bedragen na. Met soms een schuldgevoel en een lege portemonnee als gevolg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Steenbok

De serieuze Steenbok zou je misschien niet snel in dit rijtje sterrenbeelden  verwachten. Toch kan dit sterrenbeeld financieel soms flink uit de band springen. Dit gebeurt vooral als de Steenbok toegeeft aan haar liefde voor mooie en dure items, zoals een luxe paar schoenen.

Hoewel de Steenbok haar financiën meestal goed op orde heeft, kan ze soms in een vlaag van self-care in één klap veel geld uitgeven. Deze grote uitgaven zijn dan ook meestal een teken dat dit sterrenbeeld niet heel lekker in haar vel zit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Vissen

Dat Vissen van alle sterrenbeelden het meest van mooie spullen houdt, is wel bekend. Soms droomt dit sterrenbeeld er dan ook van om in een prachtige villa met alleen maar dure kleren te wonen. Helaas is deze fantasie voor de meeste Vissen geen werkelijkheid.

De Vissen geeft haar geld graag uit aan objecten die haar gelukkig maken. Toch kan dit soms leiden tot een lichte verzamelings-woede en een steeds voller wordend huis. Probeer daarom voor de volgende aankoop eerst eens te kijken naar wat je allemaal nog thuis hebt liggen, Vissen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!