Life & Health

Bakken met sterren: deze hemelse baksels passen perfect bij jouw sterrenbeeld

sterrenbeelden-hemelse-baksels
Foto: Freepik

Je sterrenbeeld heeft tegenwoordig zelfs invloed op jouw kookkunsten. Moet niet gekker worden. Het is dus bijna al bepaald of jij een keukenkoningin bent of niet. Bij deze lichten wij per sterrenbeeld het baksel uit wat perfect bij jou past. Allemaal gelinkt aan baksels plus recepten op onze eigen website! Zodat je ze meteen zelf kunt uitproberen. Want met onze hulp is iedereen een ster in de keuken. 

Ram

Een Ram staat bekend om haar vele energie. Dus daar hoort een moeilijk baksel bij waar veel bij komt kijken. Deze Burnt Basque Cheesecake past perfect bij dit actieve sterrenbeeld. Er zitten weinig ingrediënten in, maar dat maakt de taart er niet makkelijker op. Daag jezelf uit Ram!

burnt-basque-cheesecake

Stier

Een stier houdt van perfectie en dan is deze Pannenkoekentaart een goede match. Je moet er wat tijd voor vrij maken om alle pannenkoekjes perfect te bakken en daarna strak op elkaar te bouwen. Anders valt de toren om, en dat moet de Stier echt niet hebben.

Tweelingen

De Tweeling is een slimmerd. Die moet uitgedaagd worden met een moeilijk baksel. Als het te simpel is heeft de tweeling er geen zin meer in. Dus deze slimmerd kan het beste beginnen aan de Crompouce. Een combinatie tussen een croissant en een tompouce. De room maken is een hele klus, dus succes ermee Tweeling!

recept-crompouce-ontbijt-trend

Kreeft

De Kreeft is geen keukenprinses. Daarom kozen we voor dit sterrenbeeld een makkelijk recept. Het moet niet te veel tijd kosten en er moeten niet te veel ingrediënten bij komen kijken. Dan zijn deze Chocolate Strawberry Bites perfect. 3 ingrediënten en ontzettend makkelijk. Bovendien is het erg lekker!

Maagd

De Maagd kan niet zo goed tegen tegenslagen. Het moet eigenlijk allemaal perfect gaan, maar er moet wel een beetje uitdaging zijn. Dus ook bij dit sterrenbeeld hoort een makkelijk recept. Daarvoor hebben wij de Aardbei-Citroen Tiramisu. Niet al te ingewikkeld en het kan niet mislukken. Roep al je vrienden maar aan tafel Maagd, want dit wil iedereen proeven.

recept-aardebeien-tiramisu

Leeuw

Bij de Leeuw weet eigenlijk niemand dat zij kan koken. Het is een soort verborgen talent. Ineens komt zij aanzetten met ons recept voor de lekkerste Wimbledon taart. Dat schudt ze zomaar even uit d’r mouw.

Boogschutter

De Boogschutter is koningin restjes bewaren. En dat komt handig uit nu wij een recept hebben met rijpe bananen. Deze heerlijke Bananencake zonder suiker is ook nog eens gezond. Mooi meegenomen.

recept-bananenbrood-zonder-suiker

Weegschaal

Bij de Weegschaal zit het eigenlijk altijd goed. Alles gaat steady en dat is handig bij dit Kokosmakronen recept. Het is namelijk niet al te lastig maar ook niet weggelegd voor iedereen. Bij de Weegschaal weet je zeker dat het lekker wordt.

Schorpioen

De Schorpioen wil graag kunst maken. Als echt kunstenares maakt zij de meest bijzondere baksels en houdt ze ervan om ze te versieren. Deze Kinder Chocolade Cheesecake is daarom perfect om een kunstwerk van te maken. En dit kan ze doen zoals zij dat wil.

recept-kinder-chocolade-cheesecake

Waterman

De Waterman houdt van gezond en van niets weggooien. Dit sportieve sterrenbeeld komt altijd weer op werk aan met een gezonde cake voor haar collega’s. Dan hebben wij een nieuwe versie: De Courgettecake! Perfect voor de restjes en lekker gezond.

Vissen

Vissen houdt van fruit en nu het herfst is, is deze Crumble Vruchtencake perfect. Een heerlijke combinatie voor de Vissen. Dus haal dat fruit van de winkel en bakken maar, want samen met een stukje ijs kwijl je weg bij dit baksel.

recept-vruchtencake-rijp-fruit

Steenbok

Een Steenbok is pietje precies. Alles moet juist zijn en als het niet perfect is, houdt de Steenbok er liever meer op. Daarom is de Cheesecake perfect. Cheesecake is misschien niet moeilijk, maar de perfecte cheesecake wel en daar gaat de Steenbok natuurlijk voor.