sterrenbeelden-enorm-iq
Life & Health

Deze sterrenbeelden met hoog IQ zijn iedereen te slim af

Ben jij gezegend met een goed werkend stel hersenen, en prijzen je vrienden je vaak om je intelligentie? Misschien heeft dit alles te maken met de stand van de sterren toen je geboren werd. De sterrenbeelden vertellen ons veel over onze persoonlijkheid, en zijn in staat om ons een spiegel voor te houden. Zo zijn sommige sterrenbeelden enorme drama queens, hebben anderen een uit de hand gelopen shopverslaving en kun je deze sterrenbeelden maar beter niet vertrouwen

Tweelingen

De van nature enorm nieuwsgierige Tweelingen is goed in staat om complexe materie tot zich te nemen en snel te begrijpen. Dit sterrenbeeld is ontzettend snel van begrip, en weet bovendien de opgedane kennis ook goed over te brengen op anderen.

Je zult dit enthousiaste en leergierige sterrenbeeld dan ook vaak terugzien aan de universiteit of voor de klas. Een baan waarin kennis en contact met mensen de boventoon voert past perfect bij dit sociale sterrenbeeld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Legally Blonde (@legallyblondemovies)

Leeuw

De Leeuw heeft een gigantische drive en een enorme wil om te slagen. Wil de Leeuw ergens meer over weten, dan zal ze er alles aan doen om deze kennis tot zich te nemen. De Leeuw is dan ook het meest ambitieus van alle sterrenbeelden.

Daarnaast weet de Leeuw ook goed hoe ze deze kennis in kan zetten om haar zin te krijgen bij anderen. De Leeuw zal dan ook vaak haar opgedane kennis gebruiken om te krijgen wat ze wil. Het is niet voor niets dat dit sterrenbeeld dit jaar enorm succesvol gaat zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Legally Blonde (@legallyblondemovies)

Boogschutter

De Boogschutters worden ook wel de professoren onder de sterrenbeelden genoemd. Dit super leergierige sterrenbeeld duikt het liefst elke dag de boeken in. Heeft een Boogschutter eenmaal een onderwerp gevonden dat ze interessant vindt, dan kan ze helemaal van de wereld verdwijnen.

Door deze enorme honger naar kennis, lijkt het alsof de Boogschutter van elk onderwerp wel iets weet. En meestal is dit nog waar ook: dit sterrenbeeld kan een lopende bibliotheek zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Legally Blonde (@legallyblondemovies)

Waterman

De Waterman heeft vaak vooruitstrevende en onconventionele ideeën. Dit sterrenbeeld heeft een sterke intuïtie en een diepe interesse in wetenschap en technologie,

De Waterman staat dan ook vaak bekend als de ‘innovators’ onder de sterrenbeelden. In het werk komt de Waterman vaak naar voren als de ideeënmachine en de gangmaker. Geen enkel concept is te complex voor dit sterrenbeeld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Legally Blonde (@legallyblondemovies)

Schorpioen

De Schorpioen heeft een vlijmscherpe geest en een uitstekend talent voor het maken van analyses. Dit sterrenbeeld is op z’n scherpst tijdens een discussie aan de eettafel, waarbij de snelle humor en slimme opmerkingen de Schorpioen al snel de favoriet van de avond maken.

Deze snelle manier van denken en de scherpe tong kan de Schorpioen soms ook in de problemen brengen. Niet iedereen waardeert de rake opmerkingen van dit sterrenbeeld altijd. Toch kan haar hoge intelligentie de Schorpioen ver brengen, zeker als ze leert om soms haar opmerkingen in te houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Legally Blonde (@legallyblondemovies)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!