Life & Health

Deze sexy sterrenbeelden hebben het hoogste libido

sterrenbeelden-hoog-libido

Of je er nou in gelooft of niet, de sterrenbeelden zeggen veel over ons leven en onze persoonlijkheid. Zo zijn sommige sterrenbeelden grotere ruziemakers dan anderen, en moet je van anderen niet verwachten dat ze je trakteren. Deze week bekijken we welke sterrenbeelden het hoogste libido hebben en hun lover het liefst elke dag bespringen.

Tweelingen

De avontuurlijke Tweelingen heeft een enorme levenslust, in alle aspecten van het leven. Ook op seksueel gebied is dit sterrenbeeld nauwelijks bij te houden. De energieke Tweelingen is gek op verbinding, of dit nou lichamelijk of geestelijk is.

Hoewel dit sterrenbeeld gek is op seks, zal ze niet snel zomaar met iemand het bed delen. De Tweelingen is namelijk op zoek naar diepgaande connecties en kiest zijn bedpartners met de grootste zorg uit. Heb je een relatie met een Tweelingen? Zorg er dan voor dat het spannend blijft in de slaapkamer: dit sterrenbeeld is snel verveeld.

Kreeft

Nog zo’n sterrenbeeld dat behoefte heeft aan diepgaand contact is de Kreeft. Je maakt dit sterrenbeeld niet gelukkiger dan om samen met haar partner thuis op de bank te knuffelen. Als de Kreeft op haar gemak is, zoekt ze graag de intimiteit op.

Is je partner een Kreeft en wil je hem of haar versieren? Zorg dan voor een romantische sfeer in de slaapkamer. Doe wat mooie lichtjes aan en zet er wat rozen en kaarsjes bij: succes gegarandeerd.

Leeuw

De zelfverzekerde Leeuw weet elke prooi naar keuze met een goed praatje te charmeren, en met een beetje overtuigingskracht zelfs in bed te praten. Dit sterrenbeeld is dol op elke vorm van flirten en fysiek contact, en ziet elke vrijpartij als een overwinning.

Als de partner van een Leeuw is het soms een uitdaging om het enorme libido van dit sterrenbeeld bij te benen. De Leeuw wil vooral het gevoel krijgen dat ze belangrijk is en dat haar partner haar sexy vindt.

Boogschutter

De Boogschutter houdt wel van een avontuurtje, of dat nou in bed is of daarbuiten. Dit sterrenbeeld wordt graag verrast en houdt wel van wat spanning en sensatie als het om het spel der liefde gaat.

Net zoals de Kreeft en Tweelingen is dit sterrenbeeld niet bang om de diepte in te gaan met een bedpartner. Alleen bij dit sterrenbeeld gebeurt dit een stuk sneller dan bij de wat bedachtzamere Kreeft. Dit sterrenbeeld heeft er geen probleem mee om iemand in één avond te leren kennen én veroveren.

Waterman

De excentrieke Waterman is gek op spelletjes en sexy speeltjes, en dat is ook in de slaapkamer te merken. Je zult je bij dit sterrenbeeld niet snel vervelen onder de lakens. De rebelse en spontane Waterman kan soms iets te impulsief uit de bocht schieten, waardoor een onschuldige flirt opeens leidt tot vreemdgaan.

De Waterman zal nooit expres vreemdgaan, maar dit sterrenbeeld is soms net iets te dol op aandacht van aantrekkelijke mensen. Daarbij komt dat het enorm hoge libido en de weinige remmingen van de Waterman soms voor domme keuzes zorgen.