Life & Health

Het is altijd huilen geblazen met deze emotionele sterrenbeelden

sterrenbeelden-huilen-emotioneel

Sterrenbeelden laten ons niet alleen de toekomst zien, ze geven ook een goed beeld van je persoonlijkheid. Bijvoorbeeld welke sterrenbeelden het minst te vertrouwen zijn en welke sterrenbeelden later zwemmen in het geld. Vandaag bespreken we welke sterrenbeelden bij elke situaties emotioneel raken en de allergrootste huilebalken zijn. Lees snel verder om te zien of jij je hierin herkent.

1. Kreeft

De Kreeft is de eeuwige huilebalk van de sterrenbeelden. Het kleinste ding kan ervoor zorgen dat ze emotioneel worden en de tranen beginnen te stromen. Of het nu gaat om schattige dierenfilmpjes of een ontroerende film, de Kreeft zal gegarandeerd in tranen uitbarsten.

Maar de emotionele aard van de Kreeft betekent ook dat ze ongelooflijk meelevend zijn en altijd klaarstaan om een troostende schouder te bieden. De Kreeft is dus zeker niet alleen maar met haar eigen ongeluk bezig, maar zal ook altijd een luisterend oor bieden aan andermans problemen.

sterrenbeelden-huilen

2. Leeuw

De Leeuw is niet alleen de  koningin van de jungle, maar ook van de emotie-explosies. Ze is gepassioneerd en intens, wat kan leiden tot dramatische uitbarstingen van woede of verdriet. Als dit sterrenbeeld teleurgesteld is of zich onrechtvaardig behandeld voelt, kan ze echt brullen als een leeuw.

Maar achter die sterke emotionele façade schuilt een gevoelige ziel die verlangt naar erkenning en liefde. Dus, wees voorzichtig met de gevoelige snaar van een Leeuw en zorg ervoor dat je haar af en toe een complimentje geeft om haar ego te strelen. Zo is ze er binnen de kortste keren weer bovenop.

sterrenbeelden-huilebalken-emotioneel

3. Schorpioen

De Schorpioen heeft een diepgaand vermogen om emoties te voelen, en soms kan dat een explosief effect hebben. Ze gaat razendsnel van nul naar honderd en uit haar emoties op een intense en krachtige manier. Als ze boos is, kun je een vulkaanuitbarsting verwachten, en als ze verdrietig zijn, lijken de tranen eindeloos te stromen.

Maar achter die intensiteit schuilt ook een sterke passie en loyaliteit. De Schorpioen is stiekem ook wel een beetje dol op drama. Neem de uitbarstingen daarom niet al te serieus. Dit sterrenbeeld houdt namelijk wel van een emotioneel spelletje.

sterrenbeelden-tranen-huilebalk

4. Vissen

Vissen staan erom bekend dat ze zichzelf soms een beetje laten meeslepen door hun emoties. Ze kunnen een klein probleem opblazen tot een groot drama, waardoor ze het middelpunt van de aandacht worden. Als er iets mis gaat, kun je erop rekenen dat Vissen een indrukwekkende scène maken met vooral veel tranen en snot.

Tegelijkertijd maakt hun gevoel voor drama ze ook buitengewoon boeiend en intrigerend. De Vissen heeft altijd wel weer iets bizars of geks meegemaakt, en kan dit op een erg vermakelijke manier vertellen. Een Vissen als vriendin betekent dan ook nooit een saai moment.

sterrenbeelden-huilen-kind

5. Steenbok

De rustige Steenbok zul je in dit rijtje misschien niet verwachten. Maar dit sterrenbeeld heeft onder dat soms kille voorkomen een heel diep gevoelsleven. Dit sterrenbeeld vindt het moeilijk om haar emoties te tonen, maar als ze er eenmaal uitkomen, dan is het alsof er een vulkaan uitbarst.

De Steenbok kropt haar emoties zo erg op, dat een uitbarsting lang kan duren. Voor de buitenstaander kan het heel plotseling lijken, terwijl de Steenbok soms al weken of maanden op haar emoties heeft zitten broeden. Tijdens een uitbarsting kun je dit sterrenbeeld dan ook beter maar even met rust laten totdat de storm vanzelf weer is gaan liggen.