Life & Health

Deze sterrenbeelden gaan goed op lange relaties

sterrenbeelden-lange-relaties
Foto: Womanly

Ben jij het type ‘eeuwig single’ of ben je al tientallen jaren gelukkig getrouwd met je zielsmaatje? Hoewel relaties in alle vormen en maten voorkomen, zijn er bepaalde sterrenbeelden die een voorkeur hebben voor lange en duurzame liefdesrelaties. Deze week kijkt Womanly naar de top vijf sterrenbeelden die erom bekend staan dat ze het meest houden van een happily ever after. 

Stier

Stieren worden geregeerd door Venus, de planeet van liefde en genot. Ze hechten veel waarde aan stabiliteit en comfort, wat ze uitstekende partners maakt voor lange relaties. Ze zijn loyaal, geduldig en toegewijd aan hun geliefden. Een Stier zal er alles aan doen om de relatie te laten groeien en bloeien, en ze genieten van de emotionele diepgang die ontstaat uit een langdurige verbinding.

sterrenbeelden-liefde-stier

Kreeft

Kreeften voelen zich het beste in een relatie waarin ze zich veilig en geliefd voelen. Ze investeren veel tijd en moeite in hun partners en bouwen graag een sterke emotionele band op. De behoefte van Kreeften om zich te binden aan hun ‘beste vriend’ maakt ze de ideale partner voor lange en liefdevolle relaties.

sterrenbeelden-liefde-kreeft

Maagd

De altijd praktische en nuchtere Maagd neemt haar relaties serieus en streeft ernaar om te blijven groeien als koppel. Dit sterrenbeeld is betrouwbaar en altijd loyaal, en is gek op lange gesprekken en echte diepgaande verbinding. Een partner van de Maagd moet dan ook kwetsbaar zijn en zich open durven te stellen.

sterrenbeelden-liefde-maagd

Weegschaal

Weegschalen verlangen naar harmonie en balans in alle aspecten van hun leven, inclusief relaties. Ze zijn charmant, sociaal en houden ervan om hun partner te verwennen. Dit altijd gezellig sterrenbeeld maakt het liefst van elke dag een feestje, en betrekt haar partner daar maar al te graag bij. Dit sterrenbeeld leeft het liefst in een langdurige relatie waarin ze zowel een diepe verbinding als individuele vrijheid voelt.

sterrenbeelden-liefde-weegschaal

Steenbok

Hoewel de Steenbok niet altijd de makkelijkste partner is, heb je aan dit sterrenbeeld wel een hele trouwe en geduldige echtgenote. Dit sterrenbeeld neemt verantwoordelijkheid voor haar eigen leven en begrijpen dat relaties tijd en inspanning vergen. Een Steenbok is betrouwbaar en betrokken, en ze zal altijd de wensen van haar partner meenemen in haar keuzes. Dit sterrenbeeld is een echte rots in de branding als het aankomt op relaties.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!