Life & Health

De langst levende sterrenbeelden: ontdek of jouw teken een lang leven voorspelt

sterrenbeelden-langst-leven

Wie je bent, hoe je doet en wat de toekomst voor jou in petto heeft: het staat allemaal in sterren geschreven. Jouw sterrenbeeld zegt namelijk enorm veel over hoe jij bent en hoe je leven er uit gaat zien. Zo weten we bijvoorbeeld welke sterrenbeelden het meeste geld uitgeven en welke de allergrootste dramaqueens zijn. Weten wat er over jouw levensduur in de sterren geschreven staat? Deze week zien we welke sterrenbeelden het langst leven.

Ram

Het is geen geheim dat een gezond voedingspatroon en veel beweging zorgen voor een langere levensduur. Wat dit betreft loopt de Ram lichtjaren vooruit op de mede-sterrenbeelden: ze is gek op een gezonde levensstijl, en neemt dit soms zelfs iets té serieus. Soms heeft dit sterrenbeeld moeite om ook echt van het leven te genieten.

Of ze nou 20 of 60 is, dit sterrenbeeld heeft een bijna onuitputtelijke bron van energie. Het levensmotto van de Ram is niet voor niets ‘altijd in beweging blijven’. En laat dat nou net een heel goed advies zijn voor degenen die graag lang (en gelukkig) willen leven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Kreeft

Waar de Ram als een tornado door het leven raast, pakt de Kreeft dit op een geheel andere wijze aan. Dit sterrenbeeld gaat juist erg doordacht en rustig te werk. Elke beslissing wordt mentaal op een weegschaal gelegd: maakt mij dit gelukkig? En zo ja, wat is de energie die ik daar voor nodig heb?

Deze voorzichtige benadering van alle uitdagingen in het leven maakt dat de Kreeft een lang leven te wachten staat. Toch kan het soms ook goed zijn om de spanning en sensatie juist op te zoeken. Tenslotte wil je niet alleen lang leven, maar ook voelen dat je leeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Weegschaal

De altijd vrolijke en positieve Weegschaal barst van de levenslust. Ontmoet je dit sterrenbeeld in het echte leven, dan straalt de positieve energie van ze af. het is dan ook een heerlijk gevoel om in de aanwezigheid van een Waterman te zijn.

Deze bron van levenslust is niet snel uitgedroogd. Positiviteit zorgt namelijk voor een gelukkige geest en lichaam, en laat dat nou net twee vereisten zijn voor een lang leven. Wat dat betreft kunnen we allemaal nog wat van dit sterrenbeeld leren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Steenbok

Steenbokken zijn de harde werkers van de Dierenriem. Ze doelgericht, gedisciplineerd en houden zich altijd aan de afspraak. Als een Steenbok nadenkt over de toekomst, richt ze zich altijd op zelfontwikkeling en transformatie. Dit sterrenbeeld vindt dat er altijd wel iets aan zichzelf of haar leven te verbeteren valt.

Deze instelling zorgt voor een enorme wilskracht om alles uit het leven te halen wat erin zit. De Steenbok pakt het leven met beide handen aan en viert haar bestaan elke dag. Het universum beloont deze prachtige houding met een vol en langdurig levenspad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Waterman

De mens is van nature een sociaal wezen, en de Waterman belichaamt dit als geen ander. Onze natuurlijke wens naar sociaal contact maakt het dat we een fysieke en mentale boost krijgen zodra we echt verbinding met een ander maken.

Voor de Waterman is het  maken van echte verbindingen een tweede natuur, en ze heeft dan ook vaak een grote groep vrienden om zich heen. Deze intieme relaties houden het lichaam en de geest gelukkig, met een prachtig lang leven als resultaat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)