Living

Deze sterrenbeelden zijn een match made in heaven

sterrenbeelden liefdesmatch

Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen met zich mee. Of je nou een happy single bent of op zoek naar een fijne relatie, de sterren helpen je graag een handje mee. Naast de beste sterrenbeeld matches in bed bekeken we deze week welke sterrenbeelden de beste match zijn op het gebied van de liefde. Trust the universe en bekijk op welk sterrenbeeld jij je liefdespijlen dit jaar moet richten. 

Schorpioen en Ram

Een bijzondere match met veel diepgang maar ook strijd, dat is de liefdesmatch tussen Schorpioen en Ram. De drukke en dominante Ram voelt zich geborgen door de loyale en introverte Schorpioen. Andersom brengt de Ram een levendigheid met zich mee waar de Schorpioen van geniet.

Deze sterrenbeelden houden er allebei van om het leven bij de hoorns (of staart) vast te pakken. De relatie is dan ook nooit saai: waar de Ram ervan houdt om de fysieke grenzen op te zoeken, doet de Schorpioen dit mentaal. Zoek een balans tussen deze twee uitersten en de relatie is niet stuk te krijgen.

sterrenbeelden-liefdesmatch-ram-schorpioen

Vissen en Stier

De match tussen Vissen en Stier staat vol van liefde. Beide sterrenbeelden zijn dol op vrienden, familie, en gezelligheid. Ook zijn ze super loyaal en altijd bereid om voor een ander te zorgen. De verbinding tussen Vissen en Stier is sterk, en als beide sterrenbeelden bereid zijn om ervoor te werken, kan het een lange en gelukkige relatie zijn.

De dromerige Vissen heeft een hekel aan ruzie en conflict. Het behouden van de harmonie staat op de eerste plek. Stier daarentegen is koppig en kan dominant zijn. Deze starre houding maakt het voor de Vissen soms moeilijk om zich compleet te uiten. Aan de andere kant leert dit Vissen om beter voor zichzelf op te komen en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

sterrenbeelden-liefdesmatch-vissen-stier

Leeuw en Boogschutter

Een feestje zonder eindtijd, dat is de vibe als Leeuw en Boogschutter elkaars pad kruisen. Als de grootste liefhebbers van sociale activiteiten staan de Leeuw en Boogschutter altijd vooraan in de rij. De sterrenbeelden vinden elkaar in hun passie, veerkracht en humor. Iedereen die dit koppel samen tegenkomt, ziet de vonken er vanaf spatten.

Het ego van de Leeuw kan soms iets te groot zijn voor de relaxte Boogschutter. Andersom is de Boogschutter zo op zijn vrijheid gesteld dat de romantische Leo zich niet belangrijk genoeg kan voelen. Gelukkig zijn beide sterrenbeelden niet bang om open en eerlijk met elkaar te communiceren. A match made in heaven!

sterrenbeelden-liefdesmatch-boogschutter-leeuw

Maagd en Waterman

Gevoelig, intens en diepgaand: dat kenmerkt de relatie van de Maagd en Waterman. De relatie komt niet zomaar tot stand: waarschijnlijk begint deze eerst als een vriendschap. De Maagd staat ook wel bekend als de ‘vrijgezel onder de sterrenbeelden’ en laat zich niet zo makkelijk in het net van de Waterman strikken.

De vrije geest van de Waterman zal moeten wennen aan de gereserveerde Maagd. Het ijs wordt gebroken omdat beide sterrenbeelden dol zijn op een goed gesprek vol levendige discussies. Beiden hebben een unieke kijk op het leven en weten deze goed te verwoorden. Als Maagd en Waterman elkaars muur eenmaal hebben afgebroken, dan ontstaat er een bijzondere relatie die lang stand houdt.

sterrenbeelden-liefdesmatch-waterman-maagd

Kreeft en Steenbok

Een relatie tussen de Kreeft en de Steenbok is lief, oprecht en veilig. Op het eerste gezicht lijken de verlegen en sensitieve Kreeft en de koppige serieuze Steenbok geen match. Maar dit koppel is het beste voorbeeld van opposites attract. 

De lieve en zorgzame kant van Kreeft geeft Steenbok een gevoel van warmte en geborgenheid. Hij vindt het heerlijk om zich door de Kreeft te laten verzorgen. Andersom heeft Kreeft iemand nodig om de innerlijke emotionele achtbaan tot rust te brengen. Stier weet als geen ander hoe hij Kreeft weer met beide benen op de grond krijgt.

sterrenbeelden-liefdesmatch-kreeft-steenbok

Tweelingen en Weegschaal

Komen Tweelingen en Weegschaal op elkaars pad, dan lijkt het voor toeschouwers net een scene uit The Notebook. De chemie tussen deze twee sterrenbeelden is onmiskenbaar groot. Beide persoonlijkheden zijn dol op humor, avontuur en spelletjes. Een relatie tussen deze twee is dan ook nooit saai.

Er ontstaan problemen wanneer een van de twee de relatie niet zo serieus neemt. Het verlangen naar avontuur zorgt namelijk ook voor een verlangen om niet al te gebonden te zijn. Een open en eerlijke communicatie kan dit probleem oplossen. Samen is ten slotte leuker dan alleen.

sterrenbeelden-liefdesmatch-tweelingen-weegschaal