Life & Health

Ben jij een Maagd? Deze sterrenbeelden kun je deze maand beter ontlopen

sterrenbeeld-maagd-ontlopen
Foto: Womanly

Voor de trotse Maagd (23 augustus – 22 september) begint de maand september met een mix van uitdagende invloeden van verschillende sterrenbeelden. Terwijl de Maagd bekend staat om haar praktische en nuchtere aard, zijn er bepaalde sterrenbeelden die de verjaardagsmaand van de Maagd behoorlijk in de war kunnen schoppen. Ben jij Maagd? Kijk dan deze maand extra uit voor de volgende sterrenbeelden.

Sterrenbeeld Maagd

De Maagd staat bekend om haar obsessieve aard als het gaat om details en perfectionisme. Haar woning is dan ook een Pinterest-waardige oase van orde en netheid. Ze is de twijfelaar van de dierenriem, en ze zou nooit een sprong in het diepe wagen zonder eerst alle opties te overwegen. Hoewel ze soms de reputatie heeft streng te zijn, komt haar opbouwende kritiek voort uit haar verlangen om de wereld te verbeteren.

Maar achter die praktische en nogal koele houding is Maagd eigenlijk een warme en zorgzame vriendin. Ze waardeert loyaliteit en oprechtheid en zal er altijd voor je zijn, zelfs als je haar middenin de nacht opbelt voor een troostend advies. Een Maagd is dan ook een vriendin en partner voor het leven.

Ram

De energieke en impulsieve Ram kan soms botsen met de voorzichtige aard van de Maagd. Maagden moeten geduld uitoefenen en leren om te gaan met de onverwachte wendingen die de Ram met zich meebrengt. Deze maand is dan ook een goede leerschool voor de Maagd om te oefenen met het aangaan van spontane avonturen. Laat de Ram maar eens de leiding nemen, Maagd.

sterrenbeeld-ram

Leeuw

Leeuwen hebben een sterke persoonlijkheid en houden van aandacht. Dit kan soms conflicten veroorzaken met de Maagd, die liever achter de schermen werkt. Deze maand ligt er een conflict met een Leeuw op de loer. Wees op je hoede Maagd, want een Leeuw die in de hoek wordt gedreven kan erg vervelend uithalen.

sterrenbeeld-leeuw

Steenbok

Hoewel Steenbokken en Maagden vaak een goede liefdesmatch zijn, kunnen Maagden ook last hebben van de veeleisendheid van de Steenbok. Het is dan ook belangrijk dat de Maagd haar grenzen goed bewaakt, waardoor ze haar behoeften niet verwaarloost om aan de verwachtingen van de Steenbok te voldoen. Deze maand zal een Steenbok zijn mening willen doordrukken, dus laat je niet kennen, Maagd!

sterrenbeeld-steenbok

Waterman

Watermannen hebben een onafhankelijke geest en laten zich door niemand de regels voorschrijven. Dit kan soms spanning veroorzaken met de Maagd, die zich graag vasthoudt aan tradities en regels. Deze maand zal de Maagd uitgedaagd worden om de regels wat meer los te laten. Doe ze dit niet, dan kan er een lastig conflict met de koppige Waterman ontstaan.

sterrenbeeld-waterman

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!