Life & Health

Deze sterrenbeelden zijn de beste match in bed

sterrenbeelden-match-bed

Sterrenbeelden kunnen ons veel vertellen over wie we zijn en wat we doen. Ook op het gebied van de liefde staat er veel in de sterren geschreven. Het ene sterrenbeeld brengt je tot de maan en verder, terwijl je bij een ander het liefst solo met je eigen seksspeeltje verder gaat. Benieuwd met welk sterrenbeeld jij de meest stomende sessie tussen de lakens beleeft? Wij zetten de beste matches voor je op een rij.

Ram – Leeuw

Als je een Ram in je bed treft heb je een flinke portie energie nodig. Als het meest vurige en energieke sterrenbeeld zal de Ram je compleet willen veroveren. De Ram houdt van een goede worstelpartij, waarbij ze het liefst de dominante partij zijn.

Ook de Leeuw houdt van een goed sportsessie in bed. Met zijn avontuurlijke inborst en zelfvertrouwen is de Leeuw een goede match voor de even krachtige Ram. Samen zijn ze een koppel waar de vonken vanaf vliegen.

sterrenbeelden-bedpartner-ram-leeuw

Tweelingen – Boogschutter

Tweelingen zijn echte levensgenieters. Met hun energieke en positieve kijk op de wereld zijn ze altijd in voor een goed avontuur. In bed is het met de Tweelingen dan ook een elke keer een feestje.

De Boogschutter heeft een even vrolijke kijk op het leven als de Tweelingen. Dit sterrenbeeld kan onstuimig en ongeduldig zijn, maar is altijd lief en bedachtzaam. Beide sterrenbeelden zorgen ervoor dat de ander op seksueel gebied niets tekort zal komen.

sterrenbeelden-bedpartner-boogschutter-tweelingen

Stier – Maagd

Een bijzonder koppel dat samen intense nachten kan beleven. Zowel de Stier als Maagd streven naar perfectie en schoonheid in het leven. De Stier is diepgaand en niet snel uit balans gebracht. Dit sterrenbeeld geeft niet veel om lust, maar is op zoek naar een authentieke connectie.

De Maagd is nieuwsgierig en staat altijd open voor verbinding. De rust van de Stier kalmeert hen en stelt ze in staat om zich helemaal bloot te geven. Beide sterrenbeelden maken gemakkelijk een diepe connectie, wat zorgt voor bijzondere momenten tussen de lakens.

sterrenbeelden-bedpartner-steenbok-maagd

Steenbok – Kreeft

Deze sterrenbeelden herkennen elkaar in hun verlangen naar gezelligheid en veiligheid. De vonken slaan niet over op het gebied van fysieke lust, maar omdat beide sterrenbeelden elkaar als soulmates herkennen.

De liefde tussen de Steenbok en Kreeft is lief, eerlijk en intiem. Beide sterrenbeelden nemen uitgebreid de tijd voor zowel het voorspel als het naspel. Deze liefkozingen kunnen makkelijk de hele nacht duren: beide sterrenbeelden hebben een hoog libido en zijn dol op fysieke aandacht.

sterrenbeelden-bedpartner-steenbok-kreeft

Schorpioen – Vissen

Sensueel, donker en mysterieus: bij de Schorpioen denk je al snel aan Fifty Shades of Grey. Seks met een Schorpioen kenmerkt zich door intensiteit en romantiek. Dit sterrenbeeld heeft een hekel aan oppervlakkigheid en zal altijd op zoek gaan naar de diepste connectie.

Er ontstaat iets bijzonders als de Schorpioen en Vissen elkaar tussen de lakens ontmoeten. De hopeloos romantische Vissen geeft de Schorpioen de mogelijkheid om zijn eigen verlangen naar intense romantiek te bevredigen. Beide sterrenbeelden houden van experimenteren en zijn niet bang om de leiding te nemen. Teasing en speeltjes maken dan ook zeker deel uit van het liefdesspel.

sterrenbeelden-bedpartner-schorpioen-vissen

Waterman – Weegschaal

De Waterman is empathisch en lief, maar ook koppig en dol op vrijheid. Dit sterrenbeeld deelt alleen het bed als ze zich niet gebonden of beperkt voelen door de ander. Een bedpartner moet stevig in zijn of haar schoenen staan om de vrije persoonlijkheid van de Waterman te beteugelen.

De oprechte liefde en genegenheid van de Weegschaal kan het hart van de Waterman doen smelten. Weegschalen zijn op zoek naar harmonie en zachtaardigheid, en zullen niet snel hun eigen wil doordrukken. Een goede match met de autonome Waterman. Andersom voelt de Weegschaal zich gezien en gehoord door de empathische Waterman.

sterrenbeelden-bedpartner-waterman-weegschaal