sterrenbeelden-meest-arrogant
Life & Health

Mean Girls: dit zijn de 5 meest arrogante sterrenbeelden

Vraag jij jezelf wel eens af hoeveel van je persoonlijkheid te wijten is aan het moment dat je bent geboren? Onze sterrenbeelden kunnen ons ontzettend veel vertellen over ons leven, of het nou gaat om ons liefdesleven, onze carrière en zelfs welk drankje het beste bij ons past. Deze week vertellen we je graag welke sterrenbeelden zich kunnen gedragen als een arrogante Mean Girl.

Ram

De komende weken staan in het teken van het sterrenbeeld Ram, en het is dan ook geen toeval dat we dit keer kozen voor het meest arrogante sterrenbeeld. De dominante Ram plaatst zichzelf namelijk maar al te graag boven anderen en is bovendien niet bang om ruzie te maken.

In het leven van de Ram draait alles om hiërarchie. Staat iemand in de zelfbedachte rangorde van de Ram onder haar, dan zal ze deze persoon geen blik waardig gunnen. De Ram voelt zich aangetrokken tot mensen die kracht uitstralen en dit sterrenbeeld op haar plek durven te zetten. Heeft de Ram haar gelijke gevonden, dan zingt ze al snel een toontje lager.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L I S A R I N N A (@lisarinna)

Leeuw

Alles voor de aandacht, dat is het levensmotto van de Leeuw. Hoewel dit sterrenbeeld ontzettend charmant en vriendelijk kan overkomen, zal na verloop van tijd al snel blijken dat de Leeuw met maar één ding bezig is, en dat is voornamelijk zichzelf.

De Leeuw is er dol op om in de spotlight te staan, en het maakt dit sterrenbeeld daarbij niet zoveel uit of anderen daarmee voor het hoofd worden gestoten. Wees dus niet verbaasd als je opeens een sneer naar je hoofd krijgt: waarschijnlijk wilde de Leeuw je even laten weten wie er volgens haar de baas is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L I S A R I N N A (@lisarinna)

Maagd

De Maagd staat bekend als een betweter die het altijd graag bij het rechte eind heeft. Dit super intelligente sterrenbeeld heeft dan ook best vaak gelijk, al wordt dit door omstanders niet altijd zo gezien. Haar perfectionisme staat het niet toe dat ze dit niet meteen aan haar omgeving laat weten.

Ook kan de Maagd  nogal doorslaan in haar kritiek op anderen. De extreem hoge standaarden die ze aan zichzelf stelt past ze het liefst ook op haar omgeving toe. Hierdoor kunnen met name haar vrienden en familie een flinke bak opmerkingen over zich heen krijgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L I S A R I N N A (@lisarinna)

Stier

De Stier heeft niet het grote ego van de Leeuw of het extreme perfectionisme van de Maagd, maar dit sterrenbeeld kan evengoed ontzettend arrogant overkomen. De Stier is namelijk koppig met een hoofdletter K, en zal haar eigen meningen en standpunten tot aan haar laatste adem verdedigen.

De starre houding van dit sterrenbeeld zorgt voor veel onbegrip bij haar omgeving, en kan onterecht als arrogant gezien worden. Daarnaast kan dure smaak van de Stier leiden tot arrogante opmerkingen over kleding of spullen die niet aan de hoge maatstaven van dit sterrenbeeld voldoen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L I S A R I N N A (@lisarinna)

Tweelingen

De altijd vrolijke Tweelingen past op het eerste gezicht niet in dit rijtje thuis. Toch kan het oneindige verlangen om iedereen te vermaken dit sterrenbeeld in de weg zitten. De kinderlijke instelling van de Tweelingen kan er namelijk voor zorgen dat ze onbedoeld gemene opmerkingen maakt om de lachers op haar hand te krijgen.

Meestal zijn de opmerkingen absoluut niet slecht bedoeld. De Tweelingen is er niet altijd goed in om in te schatten hoe ver ze met haar grapjes kan gaan. Tip voor de ontvanger van de gemene grap: probeer het niet al te persoonlijk te nemen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by L I S A R I N N A (@lisarinna)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!