Life & Health

Deze sterrenbeelden hebben het vaakst knallende ruzie

sterrenbeelden-vaakst-ruzie

Sterrenbeelden zeggen veel over wie wij zijn, maar kunnen ons ook helpen in de omgang met anderen. Bijvoorbeeld welke sterrenbeelden het beste matchen in de liefde. Of met welk sterrenbeeld je sterretjes onder de lakens ziet. Dit keer zochten we voor je uit welke sterrenbeelden het vaakst ruzie met elkaar hebben. Weet je meteen voor wie je extra uit moet kijken. 

Leeuw – Stier

De vurige Leeuw en de aardse Stier kunnen fantastisch met elkaar overweg, mits ze allebei in een goede bui zijn. Toch laten beide sterrenbeelden niet snel over zich heen lopen. Een ruzie tussen de Stier en de Leeuw kan dan ook flink uit de hand lopen.

De Leeuw laat zijn emoties makkelijk en snel zien, en zal bij een ruzie ontploffen om vervolgens weer even makkelijk door te gaan met de dag. De Stier is daar niet zo makkelijk in. Nadat de Leeuw is uitgeraasd, kan de Stier nog lang op de woorden van de Leeuw blijven broeden, net zolang totdat het perfecte tegenargument is gevonden.

sterrenbeelden-leeuw-stier

Kreeft – Tweelingen

Op het eerste gezicht zijn de lieve Kreeft en de vrolijke Tweelingen geen ruziemakers. Toch gebeurt er onder het rustige oppervlak veel meer dan je denkt. De Kreeft is een binnenvetter en laat zijn emoties niet zomaar zien. Een conflict komt dan ook pas tot uiting nadat de Kreeft hier al lang over heeft nagedacht.

Tweelingen kunnen dramatisch zijn en vechten soms alleen maar om aandacht te krijgen. De gevoelige Kreeft kan hier niet goed tegen en trekt zich terug. Als de bom barst, is het belangrijk dat beide sterrenbeelden de ruimte voelen om zich te kunnen uiten. Gebeurt dit niet, dan kan een onuitgesproken ruzie nog lang onder de oppervlakte blijven smeulen.

sterrenbeelden-kreeft-tweelingen

Weegschaal – Maagd

Het is erg moeilijk om de harmonieuze Weegschaal uit zijn balans te krijgen. De Weegschaal is dol op mensen en zal er alles aan doen om iedereen gelukkig te houden. Juist daarom kan er soms een flinke clash ontstaan met de altijd perfectionistische Maagd.

Om alles tot in de puntjes perfect te krijgen, kan de Maagd flink doordrammen bij de mensen om zich heen. De relaxte Weegschaal gaat hier eerst wel in mee om de Maagd een plezier te doen. Maar heeft de Maagd te veel kritiek, dan gaan alle lichten bij de Weegschaal op rood, met een stevige ruzie als gevolg.

sterrenbeelden-weegschaal-maagd

Ram – Schorpioen

Hoewel ze ook een uitstekende match in de liefde zijn, vechten Schorpioen en Ram elkaar regelmatig de tent uit. De dominante Ram kan het niet laten om de koppige Schorpioen terecht te wijzen. De Schorpioen moet op zijn beurt niks van deze kritiek hebben.

Andersom raakt Schorpioen geïrriteerd van de drammerige Ram. Om een regelmatige oorlog te voorkomen, moeten beide sterrenbeelden leren om zich in te houden. Even tot tien tellen en in een eigen ruimte afkoelen is het advies.

sterrenbeelden-schorpioen-ram

 

Vissen – Waterman

Hoewel de Vissen van binnen dromerig en super gevoelig is, kan dit door buitenstaanders heel anders gezien worden. Vissen is namelijk ook arrogant en weet vaak alles beter. Irritatie kan opkomen als Vissen voor de zoveelste keer zegt hoe iets moet gaan.

Hoewel de Waterman makkelijk in de omgang is, kan zijn humeur als een blad aan de boom omslaan zodra zijn vrijheid wordt beperkt. De arrogante Vissen kan hem dan ook makkelijk op de kast jagen. Waar de Vissen erg gevoelig is, kan de Waterman ontzettend bot uit de hoek komen. Een bazige Vissen moet dus uitkijken voor een gemene sneer van de Waterman.

sterrenbeelden-vissen-watermanSteenbok – Boogschutter

Kil en ambitieus, zo kan de Steenbok overkomen voor buitenstaanders. Het is niet zo dat de Steenbok niks om anderen geeft, maar succes en ambitie staat bij dit sterrenbeeld wel op nummer 1. De keiharde ambitie van de Steenbok doet zelfs de ambitie van Anna Wintour verbleken.

De Boogschutter prikt al snel door de ijskoude sluier van de Steenbok heen en daagt hem uit om zijn starre houding los te laten. Dit kan tot mooie momenten leiden, maar als de steenbok hier niet van gediend is, is een knallende ruzie het gevolg. Uitkijken dus!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!