sterrenbeelden-niet-vertrouwen
Life & Health

Deze 5 verraderlijke sterrenbeelden zijn het minste te vertrouwen

We willen het liever niet horen, maar helaas hebben onze sterrenbeelden ook slechte eigenschappen. Zo kunnen ze erg arrogant zijn, zich als een dramaqueen gedragen of net iets te veel drinken. Als je de laatste tijd wat onbetrouwbare vibes hebt opgevangen van bepaalde mensen in je leven, dan zou het zomaar kunnen zijn dat ze een van de sterrenbeelden zijn die je niet te veel moet vertrouwen. 

1. Ram

Rammen zijn van nature leiders en hebben een sterke wil. Maar wanneer ze zich bedreigd voelen, kunnen ze manipulatief worden. Ze zullen alles doen om hun doelen te bereiken, zelfs als dat betekent dat ze anderen moeten bedriegen.

Als je met een Ram te maken hebt, wees dan alert op hun manipulatieve gedrag. Ze kunnen dingen zeggen en doen om je te overtuigen dat ze het beste met je voor hebben, terwijl ze eigenlijk hun eigen belangen dienen. Rammen zijn ook niet bang om een ​​risico te nemen als ze denken dat het hen dichter bij hun doel zal brengen. Wees daarom voorzichtig met wat je van een Ram accepteert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

2. Steenbok

Steenbokken staan bekend om hun harde werk en vastberadenheid, maar soms gaan ze te ver. Steenbokken hebben de neiging om te liegen en bedriegen om hun doelen te bereiken. Ze willen altijd de beste zijn en zullen alles doen om dat te bereiken, zelfs als dat betekent dat ze anderen moeten misleiden.

Het gaat er bij Steenbokken niet omdat ze het leuk vinden om andere mensen te misleiden. Maar het doel wat dit sterrenbeeld voor ogen heeft, staat boven alle persoonlijke relaties. Bedriegt een Steenbok je? Weet dan dat het niet persoonlijk is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

3. Tweelingen

Tweelingen houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Dit sterrenbeeld vindt het heerlijk om de nieuwste roddels te verspreiden en heeft er geen probleem mee om anderen in verlegenheid te brengen om zelf populairder te worden. Probeer niet te veel vertrouwelijke informatie met Tweelingen te delen, want het kan zomaar zijn dat het in de volgende roddel wordt verwerkt.

Hoewel de Tweelingen op het eerste gezicht ontzettend aardig en vriendelijk lijkt, kan dit eeuwige verlangen naar aandacht ook leiden tot jaloers gedrag. Dit sterrenbeeld kan er namelijk niet goed tegen als anderen meer aandacht krijgen dan zij. Hebben ze het gevoel dat je hun tijd in de schijnwerpers afpakt, dan zal de Tweelingen dit zeker laten merken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

4. Schorpioen

Niemand is zo gepassioneerd als een Schorpioen. Deze intense passie kan mooie dingen brengen, maar heeft ook een schaduwkant. Schorpioenen kunnen wraakzuchtig zijn en kunnen zich bedreigd voelen als iemand hen in de weg staat. Heb je een Schorpioen iets aangedaan? Reken er dan maar op dat je ooit een wraakactie terug ontvangt. Schorpioenen zijn er meesters in om op het juiste moment om toe te slaan.

Dit sterrenbeeld kan jarenlang wrok koesteren, ook al zul je dat aan de buitenkant niet merken. Schorpioenen hebben een ontzettend intense innerlijke wereld, waardoor ze zich soms iets te erg laten meeslepen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

5. Vissen

Vissen zijn gevoelige en empathische mensen, maar soms hebben ze moeite om de waarheid te vertellen. Vissen houden ervan om de waarheid te verdraaien om hun eigen realiteit te creëren. Ook kan dit sterrenbeeld erg gaan pleasen: gedrag vertonen waardoor ze hopen dat iedereen ze aardig vindt.

Hierdoor is het niet altijd duidelijk wat er echt achter het masker van de Vissen schuilgaat. Door hun onzekere houding kunnen ze makkelijk wisselen van mening, waardoor ze vaak onbetrouwbaar overkomen. Weet je niet of de woorden van een Vissen kan vertrouwen? Spreek ze dan aan op hun gedrag. De Vissen wil namelijk wel graag een oprecht persoon zijn.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!