Life & Health

Voor deze sterrenbeelden wordt november zonder twijfel een top maand

sterrenbeelden-november-voorspelling
Foto: Freepik

We zijn bijna weer in een nieuwe maand beland. De een-na-laatste maand van het jaar: November. De laatste 2 maanden van het jaar betekenen voornamelijk feest, terugblikken en vooruitkijken. Voor een aantal sterrenbeelden word de maand november een hele goede maand. Of dat nou met liefde, geld of wat dan ook te maken heeft. Het wordt sowieso een goede maand. Dus zoek snel of jouw sterrenbeeld ertussen zit en wat jij deze maand zoal kunt verwachten.

Stier

De Stier zal deze maand alles even los kunnen laten. Normaal ben jij een control freak en moet alles in orde zijn. Deze maand hoeft dat even niet. Alles gaat soepel en vanzelf, zowel op werkgebied als in je thuisomgeving. Er komen allerlei leuke momenten je kant op gevlogen en je zal alleen maar vooruit gaan. Dus laat deze relax omgeving je helemaal omarmen, want je hebt dit echt even nodig. Om er daarna weer fris tegenaan te gaan.

sterrenbeelden-november-top-maand-

Weegschaal

Voor de Weegschaal betekent deze maand: winnen. Alle financiën zitten goed deze maand en als ik jou was zou ik een lot kopen. In deze maand zul jij alleen maar winnen en wie weet dan ook met een lot. Grote kans dat jij er met de hoofdprijs vandoor gaat deze maand. Naast dat je geld kan winnen, ga jij ook winnen op andere gebieden. Welke gebieden dit zijn is ons nog een raadsel, maar waag eens de gok en probeer hier achter te komen.

Kreeft

Deze maand valt alles op zijn plaats bij de Kreeft. In plaats van werk telkens uit te stellen, doe je alles nu meteen en loop je nergens mee achter. Je pakt alles direct aan bij de kern. Er zijn veel kansen die je kunt pakken op je werk deze maand en doe dit dan ook zeker. Zo krijg je misschien een promotie, wie weet. Naast dat werk zo goed gaat, zal je liefdesleven ook een opbloei krijgen en kan er een relatie tot stand komen. Kortom: een top maand.

-sterrenbeelden-november-top-maand

Steenbok

Deze maand staat voor de Steenbok in het teken van de liefde. Je hebt lief en je wordt geliefd, door zo ontzettend veel mensen. Alles valt hierdoor op zijn plaats en jij bent hierdoor gelukkiger dan ooit. Je krijgt alles voor elkaar op liefdesgebied en daarom zal alles jouw kant op komen vliegen. Daarnaast sta je deze maand meer open dan ooit voor communicaties en zullen je gesprekken van hoger niveau zijn. Oftewel, love is in the air.

Vissen

Deze maand staat passie en creativiteit centraal voor de Vissen. Je bent deze maand extra dromerig en hierdoor krijgt jouw creativiteit de vrije loop. Zowel in je werkleven als thuisomgeving zal dit zich uiten. Dus laat deze passie en creativiteit ook vooral vloeien en hou dit niet tegen. Zelfs in de meest alledaagse momenten zul je dit merken. Probeer dit dan ook niet te veel te sturen en laat het gaan. Zo zullen allerlei gebieden in jouw leven opbloeien en een nieuwe diepgang krijgen. Brand los, Vissen!

-sterrenbeelden-november--top-maand