Life & Health

Deze sterrenbeelden passen perfect bij elkaar in een relatie

sterrenbeelden-maagd-stier
Afbeelding: Womanly

De liefde: soms zie je sterretjes van geluk, op andere dagen stort je liefdesleven als een komeet naar beneden. Hoeveel geluk je in de liefde hebt zou zomaar eens kunnen liggen aan het kiezen van een goede of slechte match qua sterrenbeeld. Onze sterrenbeelden zeggen namelijk veel over onze liefdesmatches. Hier lees je welk sterrenbeeld de perfecte partner voor je is. 

Ram – Leeuw

De energieke Ram en de vurige Leeuw hebben een relatie waar de vonken vanaf spatten. Dit stel heeft dan ook een intens liefdesleven, afgewisseld met heftige ruzies. Beide sterrenbeelden zijn niet makkelijk in de omgang, maar juist daarom zijn ze perfect aan elkaar gewaagd.

sterrenbeelden-ram-leeuw

Maagd – Stier

De aardse Stier en Maagd zijn rustig, loyaal en diepzinnig. Beide sterrenbeelden houden van samen thuis zijn en het uitvoeren van hun vele hobby’s. Een relatie tussen de Stier en de Maagd zal niet erg gepassioneerd lijken van de buitenaf, maar is wel diepzinnig en erg liefdevol.

sterrenbeelden-maagd-stier

Tweelingen – Waterman

Vrolijk, nieuwsgierig en intellectueel: de Tweelingen en Waterman hebben veel eigenschappen met elkaar gemeen. Deze match staat garant voor een gelukkig huwelijk en een leven lang avontuur. De Tweelingen en Waterman weten elkaar te inspireren en te vermaken, maar laten elkaar evengoed makkelijk los om hun eigen leven te ontdekken.

sterrenbeelden-waterman-tweelingen

Kreeft – Vissen

Deze beide watertekens zijn empathisch en gevoelig, wat kan zorgen voor een diepe emotionele connectie. De dromerige Vissen kan met al haar fantasieën bij de empathische Kreeft terecht. Samen leven ze graag in hun eigen bedachte droomwereld, en hebben daarbij weinig andere mensen nodig.

sterrenbeelden-kreeft-vissen

Weegschaal – Boogschutter

Deze combinatie brengt balans en avontuur samen. Weegschaal houdt van harmonie en cultuur, terwijl de Boogschutter het liefst elke dag bergen beklimt. Beide hebben ze een lust voor het leven en maken ze het liefst elke dag iets nieuws mee. Met dit stel is geen enkele dag saai en ze zijn dan ook elkaars beste reismaatjes.

sterrenbeelden-weegschaal-boogschutter

Schorpioen – Steenbok

De intense en emotionele Schorpioen kan soms een echte dramaqueen zijn. Gelukkig kan de stoïcijnse Steenbok goed met deze buien omgaan, en doorziet de Steenbok de zachtaardige en liefdevolle kant van de Schorpioen. Als dit koppel een manier vindt om goed met elkaar te communiceren, is het een powerkoppel waar niemand tegenop kan.

sterrenbeelden-schorpioen-steenbok

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!