Life & Health

Deze 5 sterrenbeelden zijn de beste poetsers in huis

sterrenbeelden-poetsers-huis
Foto: Womanly

Schoonmaken is absoluut niet onze grootste hobby. Toch is het een activiteit die we vaak moeten herhalen, zodat ons huis er weer lekker fris en schoon uitziet. Is je woning toe aan een flinke schrobbeurt, maar kun je echt de motivatie niet vinden? Schakel dan één van deze 5 sterrenbeelden in. Zij houden er namelijk wel van om eens flink te poetsen. 

Stier

Stieren zijn doorzetters, en dat geldt ook voor hun schoonmaakkwaliteiten. Ze werken hard en geven niet op totdat alles schoon is. Stieren investeren graag in goede schoonmaakspullen, dus je kunt rekenen op een brandschoon huis. Een schoon huis zorgt voor een opgeruimde geest, vindt de Stier.

sterrenbeelden-poetsers

Tweelingen

Tweelingen zijn niet alleen kletskousen, ze zijn ook enthousiaste poetsers. Ze houden van afwisseling en zullen niet snel verveeld raken van het schoonmaken. Een schoonmaaksessie met een Tweelingen is eerder een vrolijk feestje dan een vervelende klus. Muziekje aan en schrobben maar!

Kreeft

De altijd zorgzame Kreeft voelt zich verantwoordelijk voor haar woonomgeving en haar gezin. Dat geldt ook voor het schoonmaken. Kreeften zorgen ervoor dat hun huis gastvrij en schoon is, en ze willen dat hun geliefden of huisgenoten zich fijn en comfortabel voelen. Een heel fijn sterrenbeeld om mee samen te wonen!

sterrenbeelden-huis

Maagd

Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn van nature netjes en georganiseerd. Ze houden ervan om hun omgeving schoon en opgeruimd te houden, en ze zien zelfs de kleinste stofjes. Als je een Maagd in huis hebt, kun je er zeker van zijn dat je huis altijd brandschoon is. Maar let op: als huisgenoot wordt je geacht om je omgeving net zo schoon te houden. Aan de slag dus!

Weegschaal

Weegschalen zijn harmonieuze types die een hekel hebben aan rotzooi. Ze houden van een mooie omgeving en zorgen ervoor dat hun huis er altijd tiptop uitziet. Schoonmaken met een Weegschaal betekent dat je huis niet alleen schoon is, maar er ook nog eens mooi en stylish uitziet.

sterrenbeelden-schoonmaak