Life & Health

Deze sterrenbeelden zijn al na één glaasje alcohol stomdronken

sterrenbeelden-snel-dronken-alcohol
Deze sterrenbeelden kunnen niet zo goed tegen alcohol (Afbeelding: Instagram @Emilyinparis)

Op deze zonnige zomerdagen drinken we maar al te graag een koud wijntje in de warme gloed van de namiddagzon. Hoe heerlijk een borreltje soms ook is, voor sommige mensen kan dat glaasje Chardonnay omslaan in een flinke kater. Sommige sterrenbeelden drinken met gemak een flesje wijn op een avond, anderen liggen na twee glaasjes een hele dag brak op de bank. Deze week bekijken we welke sterrenbeelden absoluut niet tegen alcohol kunnen. 

Ram

De health-obsessed Ram is geen drinker, en is dat ook nooit geweest. Dit sterrenbeeld neemt veel liever een gezonde groene smoothie dan een biertje of een cocktail. Gaat de Ram eenmaal aan de borrel, dan duurt het niet lang voordat de alcohol zijn uitwerking heeft.

Een dronken Ram heeft twee fases: bij fase nummer 1 staat dit dominante sterrenbeeld te dansen op de tafel. Ze heeft de tijd van haar leven en vindt vooral dat de rest dit ook moet meemaken. Na dit uitbundige gedans komt al snel fase twee de hoek om kijken. Dan protesteert het lichaam van de Ram tegen alle gifstoffen en duurt het niet lang voordat je dit sterrenbeeld ziek bij het toilet aantreft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Kreeft

Ook de gevoelige Kreeft is van nature geen grote drinker. Dit sterrenbeeld is sowieso niet dol op feestjes of borrels, en blijft veel liever thuis met haar huisdieren. Is de Kreeft eenmaal overgehaald om een borrel te drinken, dan kiest ze voor een zoete en kleurige cocktail. Niet wetende dat deze cocktails vaak een flink promillage bevatten, kan het zomaar zijn dat de Kreeft na een drankje al aardig ver heen is.

De normaal zo rustige Kreeft zal door de alcohol haar remmingen verliezen, wat twee kanten op kan gaan. Of ze begint als een waterval te kletsen (het liefst over onderwerpen die haar boeien), of ze raakt emotioneel en begint een waterval aan tranen te produceren. Beiden kanten zijn een ware uitputtingsslag voor de Kreeft, en ze zal hier dan ook nog een week van moeten bijkomen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw heeft geen alcohol nodig om alsnog the life of the party te hoeven zijn. De uitbundige persoonlijkheid van de Leeuw gaat juist niet heel goed samen met het drinken van alcoholische versnaperingen. Het ego van de Leeuw is normaliter al vrij groot, maar blaast na de nodige drankjes al helemaal tot astronomische proporties op.

Daarbij komt dat alcohol ook de minder joviale en charmante zijde van de Leeuw naar boven brengt. Een kwade dronk, soms zelfs al na een paar slokjes, is dit sterrenbeeld niet vreemd. Heeft de Leeuw eenmaal een slechte bui, dan kun je maar beter zorgen dat je uit haar gezichtsveld blijft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Steenbok

De ambitieuze Steenbok opereert onder het motto ‘Work Hard, Play Hard’. Dit sterrenbeeld is serieus en altijd gericht op de toekomst. Om de stress van het harde werken te verlichten, grijpt dit sterrenbeeld nog wel eens naar de fles. Het enige probleem: de totale controledwang van de Steenbok laat de ontspannende werking van de alcohol niet toe.

In plaats daarvan gaat het overactieve brein van de Steenbok alleen nog maar meer in piekerstand. Grote levensvragen over het leven komen opeens in het brein van de Steenbok naar boven drijven en dit sterrenbeeld vervalt in een sombere en stille bui. Volgende keer toch maar beter een glaasje fris.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Waterman

Een Waterman die te veel heeft gedronken is voor de omstanders een grappig gezicht. Dit altijd vrolijke sterrenbeeld verandert namelijk in een clown die iedereen een lach op het gezicht bezorgt. En deze transformatie is snel gemaakt: dit sterrenbeeld is namelijk ontzettend gevoelig voor de werking van alcohol. Al na één biertje begint de Waterman jolig en giechelig te worden.

Dit is op de avond of borrel zelf erg leuk, maar helaas maakt de gevoelige Waterman ook een even heftige kater mee. Overgeven, hoofdpijn, een paniekerig gevoel: dit sterrenbeeld maakt het allemaal mee. Een grote prijs voor een gezellig avondje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!