Life & Health

Deze sterrenbeelden worden het snelst grijs

sterrenbeelden snelst grijs
Foto: Instagram Baddiewinkle

Grijs haar is dé haartrend van 2023. Of je het nou van nature grijs bent of je je haar expres grijs laat verven: grijze lokken zijn helemaal hot dit najaar. Wist je dat ook de sterrenbeelden ons iets kunnen vertellen over ons toekomstige uiterlijk? Deze week lees je welke sterrenbeelden snel grijze haren krijgen en er bovendien een geweldige look van maken. 

Stier

De altijd sjieke en stylish Stier zal nooit één haartje verkeerd hebben zitten. Dit goed geklede sterrenbeeld zorg er altijd voor dat ze tip-top voor de dag komt. Daarom zal ze dan ook als een van de eersten met een nieuwe trend meedoen. Is de trend naar haar smaak, dan twijfelt ze niet lang of ze hem overneemt. Bovendien past de grijze haarkleur goed bij haar meestal rustige kleurenpalet.

sterrenbeelden-stier

Kreeft

Simpel, snel en netjes: zo zou je het uiterlijk van de Kreeft kunnen beschrijven. Dit sterrenbeeld staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling, en weet met haar bescheiden voorkomen dan ook meestal onder de aandacht van haar omgeving uit te komen. Toch is dit sterrenbeeld wel gesteld op een fris en net uiterlijk: ze zal haar grijze haren dan ook altijd goed verzorgen.

sterrenbeelden-kreeft

Maagd

De Maagd is niet van de poespas als het aankomt op haar uiterlijk. Zij houdt liever de natuurlijke kleur van haar kapsel in stand, dan dat ze naar de kapper gaat om het met verf te kleuren. Stiekem vindt dit praktisch ingestelde sterrenbeeld het verzorgen van het uiterlijk dan ook maar gedoe. Daarom laat ze haar grijze haren gewoon voor wat ze zijn, en rockt ze haar kapsel vol zelfvertrouwen.

sterrenbeeld-maagd

Steenbok

De rustige Steenbok lijkt op het eerste gezicht niet veel te geven om uiterlijk vertoon, maar eigenlijk houdt dit sterrenbeeld veel meer van mooie dingen dan ze zelf zou willen toegeven. De Steenbok is er niet vies van om voor zichzelf mooie dingen aan te schaffen, die ook best wat mogen kosten. Ook aan het haar wordt flink wat besteed, maar de Steenbok gaat wel altijd voor een authentieke look. Dit standvastige sterrenbeeld vindt haar eigen haar prachtig, en toont haar grijze lokken met trots.

sterrenbeelden-steenbok

Vissen

De spirituele Vissen ziet ouder worden als een prachtig geschenk van het leven. Er is bij dit sterrenbeeld dan ook geen haar op haar hoofd die erover nadenkt om de tekenen van het ouder worden te verbergen. Ze draagt haar grijze haar als een testament van haar leven, en behandelt haar coupe met de grootst mogelijke zorg. Ouder worden is immers niet voor iedereen weggelegd, en de Vissen geniet als geen ander van elke dag die haar gegeven wordt.

sterrenbeeld-vissen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!